شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

آش گوشواره | طرز تهیه آش گوشواره


مواد لازم برای خمیر آش گوشواره آذربایجان



تخم مرغ 1 عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
آب یک دوم پیمانه
آرد 3 پیمانه

برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی)

گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
زرد چوبه مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای آش گوشواره



رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
آب 4 لیوان
نخود 1 پیمانه
جعفری و گشنیز برای تزیین
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
سرکه یک چهارم پیمانه
پیاز نگینی 1 عدد


آش گوشواره | طرز تهیه آش گوشواره

طرزتهیه خمیر

تخم مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن بیفزایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید.

طرز تهیه مواد میانی

گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت کوفته ریزه هایی به اندازه یک فندق درست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می توان به گوشت زردچوبه نیز اضافه کرد.

طرز تهیه گوشواره

خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آنرا به قطر 2 میلی متر باز کنید. با چاقو مربع های 2 در 2 سانتی ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید.

طرز تهیه آش گوشواره



رب گوجه فرنگی، پیاز، کره و نعنا خشک را تفت می دهیم و آب اضافه می کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می کشیم روی آنرا با جعفری تزیین می کنیم. (مدت پخت نیم ساعت)


آش گوشواره | طرز تهیه آش گوشواره

نکات تکمیلی در مورد آش گوشواره

آش گوشواره جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
آش گوشواره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

آش گوشواره ، طرز تهیه آش گوشواره