شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
تپانیاکی | طرز تهیه تپانیاکی
مواد لازم برای تپانیاکی
طرز تهیه تپانیاکی
نکات تکمیلی در مورد تپانیاکی
گوشت ران گوسفند یا گوساله :400 گرم
سویا سس لایت :یک فنجان
سرکه بالزامیک :یک قاشق سوپ خوری
نمک دریایی
زنجبیل تازه
جوانه ماش :به میزان دلخواه
هویج رنده شده :یک عدد
پیاز ژولین خرد شده :1 عدد
فلفل چیلی :یک عدد
روغن کنجد یا زیتون :به میزان لازم
برنج شسته و خیسانده :2 پیمانه
سیر :یک بته متوسط
در ابتدا گوشت رو مکعبی خرد میکنیم به ابعاد دو در دو سانت.
بعد زنجبیل رو ژولین خرد میکنیم.
در یک کاسه گوشت رو میریزیم و بعد سویا سس و سرکه بالزامیک و نمک و زنجبیل رو اضافه میکنیم و کاملا با هم مخلوط میکنیم.
بعد روش رو سلفون میکشیم و در به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار میدیم تا مزه دار بشه.
توجه داشته باشید که در این حین باید برنج رو هم بپزید و دم بزارید.
سیر رو هم برش میدیم یا از طول یا از عرض و با روغن داغ سرخ میکنیم تا به صورت چیپسی بشه فقط حواستون باشه نسوزه.
جوانه ماش رو میشوریم و میزاریم آبش بره و در یک تابه ووک یا یک تابه گریل مقداری کمی روغن میریزیم ابتدا هویج و پیاز رو به مدت 3 دقیقه با شعله زیاد تفت میدیم و بعد جوانه ماش رو میریزیم
کل زمان تفت دادن باید 5 الی 8 دقیقه باشه .
بعد سبزیجات رو خالی میکنیم مقداری روغن میریزیم و گوشت رو از سس خوابانده جدا میکنیم و باشعله زیاد به مدت ده دقیقه گوشت رو تفت میدیم در این حین چیلی رو شکاف میدیم و تخمش رو خالی میکنیم ژولین خرد میکنیم و داخل گوشت میریزیم توجه داشته باشید که در این نوع تفت دادن ما دائما در حال تکان دادن تابه هستیم و مواد رو با ملاقه زیر و رو میکنیم تا نسوزه اگر براتون امکان این کار وجود نداره با شعله متوسط گوشت رو تفت بدید.
اگر تمایل داشتید سس خوابانده رو داخل یک سس پن بریزید و کمی بجوشونید و ازش به عنوان سس غذاتون استفاده کنید.
اگر سبزیجات سرد شده بود اون رو درگوشه از ووک قرار بدید تا گرم بشه و در یک بشقاب برنج پخته رو در یک کاسه که به عنوان قالب ازش استفاده میکنیم میریزیم کف کاسه رو حتما چرب کنید و برج رو فشار بدید تا به خوبی شکل بگیره و روی بشقاب برمیگردونیم.
گوشت رو با چیپس سیر مخلوط میکنیم.
در کنارش ابتدا سبزیجات رو میریزیم و روش مخلوط گوشت رو میریزیم.
تپانیاکی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تپانیاکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم
تهران هواشناسی سیل زلزله شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی پلیس سازمان هواشناسی قتل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز خودرو بورس بانک مرکزی ایران خودرو مالیات نمایشگاه نفت بازار خودرو دلار
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران رضا عطاران دفاع مقدس میراث فرهنگی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مهران مدیری
فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ بازی
هوش مصنوعی ایلان ماسک اپل مایکروسافت اینترنت ناسا گوگل فیبرنوری ماهواره نخبگان
فشار خون چاقی استرس سیستم ایمنی آسم کبد چرب زوال عقل