دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مرغ زنجبیلی | طرز تهیه مرغ زنجبیلی بخار پز
ران مرغ 4 عدد
سس سویا 4 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
پیازچه به مقدار دلخواه
زنجفیل به مقدار دلخواه
زنجفیل را رنده کنید. پیازچه را خرد کنید.
ران مرغ را درون یک کاسه کم عمق و مقاوم در برابر حرارت گذاشته، برش های زنجفیل و پیازچه را بر روی آن می ریزیم.
آبلیمو را با سس سویا مخلوط کرده و بر روی مرغ اضافه می کنیم. کاسه را بر روی سبد بخار پز (اگر بخارپز ندارید می توانید ظرفی نیمه از آب جوش که دهانه آن به اندازه کاسه باشد روی حرارت متوسط گذاشته و در ظرف را ببندید) گذاشته در حالت سرپوشیده برای 15 دقیقه بخار پز می کنیم.
دوباره مرغ را به مخلوط سس سویا آغشته می کنیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگر هم بخارپز شود.
مرغ زنجبیلی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
مرغ زنجبیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست