جمعه, ۲۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 14 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ نخود و مرغ


مواد لازم برای سوپ نخود و مرغ
 
600 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان (به تکه های 2٫5 سانتیمتری خرد شود)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری زیره
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
1 عدد ساقه کرفس خرد شده
4 حبه سیر
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
2 عدد برگ بو
6 فنجان عصاره مرغ
خلال پوست یک عدد لیموترش
2 قاشق غذاخوری عصاره لیموترش
یک سوم فنجان برنج باسماتی
450 گرم نخود پخته
جعفری یا گشنیز برای تزیین
 

طرز تهیه سوپ نخود و مرغ
 
طرز تهیه سوپ نخود و مرغ
 
نمک، زردچوبه، زیره و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل این ادویه ها ریخته و خوب هم بزنید.
روغن زیتون را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و برای 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا همه ی مرغ ها به طور کامل سرخ شوند. بعد از این زمان مرغ ها را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید.
پیاز و کرفس را داخل قابلمه بریزید. برای 5 تا 6 دقیقه تفت دهید. بعد سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.
تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط برای 15 دقیقه آرام بجوشد.
برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مخلوط جوش آمده و به مدت 20 دقیقه آرام بجوشد تا در این زمان برنج بپزد.
برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت برای سرو، روی سوپ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ نخود و مرغ

سوپ نخود و مرغ جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
سوپ نخود و مرغ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ نخود و مرغ