سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سوفله شکلات


 مواد لازم سوفله شکلات

شکلات تخته ای 90 گرم
سفیده تخم مرغ بزرگ 4 عدد
زرده تخم مرغ بزرگ 2 عدد
شکر دانه ریز 1 پیمانه
پودر کاکائو  ½ پیمانه
شیر کم چرب ½ پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
پودر وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک ⅛  قاشق چای خوری

طرز تهیه سوفله شکلات
 
طرز تهیه سوفله شکلات
فر را روی درجه 175 درجه سانتی‮گراد گرم کنید.
کف و بدنه 8 قالب سوفله (تقریباً 120 گرمی) را کمی چرب کنید. ¼ از شکر را روی بدنه آنها بپاشید.
½ پیمانه شکر را با پودر کاکائو، آرد و نمک مخلوط کنید پس از آن شیر را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با مواد دیگر ترکیب شود.
این مواد را روی حرارت ملایم به جوش بیاورید و در حدود 3 دقیقه و تا زمانی‮که این مواد کمی غلیظ شوند آنها را بپزید، سپس شکلات خردشده را اضافه کنید و در این زمان مرتباً هم بزنید.
از روی حرارت بردارید و 3 دقیقه صبر کنید تا خنک شود، سپس وانیل و زرده تخم مرغ را که کمی هم زده اید اضافه کنید.
این مخلوط را کناری قرار دهید تا کاملاً سرد شود.
سفیده‮های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و آنها را با همزن بزنید تا کاملاً سفید شوند در این هنگام ¼ از شکر را به این مخلوط اضافه کنید و با همزن بزنید تا با سفیده‮های تخم مرغ مخلوط شوند.
¼ از سفیده تخم مرغ هم زده شده را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید سپس بقیه سفیده تخم مرغ را آرام آرام به مخلوط اصلی اضافه کنید.
مخلوط سوفله را در قالب‮هایی که از قبل آماده کرده اید بریزید و آنها را به مدت 51 دقیقه در طبقه وسط فر، تا زمانی که سوفله پف کند در دمای 571 درجه سانتی گراد بپزید.
روی سوفله‮ها را با پودر قند تزیین و سرو کنید.
 

طرز تهیه سوفله شکلات
نکات تکمیلی در مورد سوفله شکلات

سوفله شکلات جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سوفله شکلات را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوفله شکلات