یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

بادام سوخته | طرز تهیه بادام سوخته


مواد لازم برای بادام سوخته

بادام:نیم کیلو

شکر:750 گرم

طرز تهیه بادام سوخته



بادام و شکر را مخلوط کرده در ظرفی می ریزیم و 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب داخل آن می ریزیم. روی آتش می گذاریم. گاهی بهم میزنیم تا ذرات شکر آب شده کمی طلائی گردد. بعد بادام و شکر را روی غربال می ریزیم و می گذاریم سرد شود و دست می مالیم تا حتی المقدور شکر از بادام جدا گردد.


بادام سوخته | طرز تهیه بادام سوخته



بعد شکر را در ظرفی می ریزیم. دوباره روی آتش می گذاریم تا ذرات شکر آب شده کاملاً طلائی گردد و بشکل کارامل (شکر سوخته) در آید. بادام را در شکر کارامل شده می ریزیم بهم می زنیم تا بادام و شکر کارامل شده مخلوط شود. بعد ته سینی مسی را کمی چرب می کنیم و بادام سوخته را در سینی می ریزیم و با قاشق بادام ها را از هم جدا می نمائیم. می گذاریم کاملاً سرد شود. بادام سوخته برای اینکه براحتی از ظرف جدا شود بهتر است آن را روی غربال بریزیم و بعد از سرد شدن از روی غربال جدا می نمائیم و در ظرف قرار دهیم.


بادام سوخته | طرز تهیه بادام سوخته

نکات تکمیلی در مورد بادام سوخته

بادام سوخته جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
بادام سوخته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بادام سوخته ، طرز تهیه بادام سوخته