دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

دست پیچ بادمجان|طرز تهیه دست پیچ بادمجان


دست پیچ بادمجان جزو لقمه های پرطرفدار و غذاهای نونی خوشمزه است که طبق سلیقه می توانید مواد داخل این دست پیچ را تغییر بدهید.

مواد لازم برای دست پیچ بادمجان

بادمجان :4 عدد

گوشت چرخ کرده :100 گرم

گوجه فرنگی :4 عدد

پیاز :یک عدد

پنیر موتزارلا :50 گرم

نمک و فلفل :به میزان کافی

روغن زیتون :به میزان کافی


دست پیچ بادمجان|طرز تهیه دست پیچ بادمجان

 دستور تهیه دست پیچ بادمجان

ابتدا بادمجان هارا شسته و با پوست به صورت ورقه های نازک ببرید، سپس ورقه ها را به نمک آغشته کرده یکی دو ساعت بگذارید آب آنها برود تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را با دستمال آشپزخانه خشک کرده و نمک آنها را پاک کنید تا غذایتان شور نشود.

تابه گریل را با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس ورقه های بادمجان را در تابه سرخ کنید تا نسبتا طلایی و خوش رنگ شود، پس از سرخ شدن ورقه ها را در بشقابی کنار بگذارید.

گوجه ها را فیله کرده و با میکسر پوره کنید.

پیاز را ریز خرد کرده و  همراه با کمی روغن درون تابه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز طلایی شود، گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، در این زمان دائم گوشت و پیاز را هم می زنیم تا رنگ گوشت عوض شود.

سپس نمک و فلفل و رب یا پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و در تابه را می بندیم تا با شعله آرام گوشت کاملا پخته شود و سسی یک دست و غلیظ بدست آید.

ورقه های تقریبا هم اندازه بادمجان را دو به دو به صورت بعلاوه روی هم قرار دهید و روی قسمت وسط آن کمی از سس گوشتی بریزید و روی آن کمی پنیر بریزید و بادمجان ها را به ترتیب مثل بقچه ببندید و با خلال دندان هر دست پیچ را ثابت کنید که باز نشود.

دست پیچ ها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و طعم گوشت و ادویه جات آن با بادمجان درآمیزند.

این غذا را می توانید با نان یا برنج سرو کنید.

 می توانید بجای گوشت، یک تکه گوشت مرغ گریل شده داخل هر دست پیچ قرار دهید و با کمی سس مارینارا یا سالسا و پنیر همراهش کنید. برای سرو این غذا می توانید بدون خارج کردن خلال دندان، گوجه گیلاسی یا زیتون را سر آن قرار داد و سرو کرد.

نکات تکمیلی در مورد دست پیچ بادمجان

دست پیچ بادمجان جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
دست پیچ بادمجان را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دست پیچ بادمجان ، طرز تهیه دست پیچ بادمجان