چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

سوپ سرد آواکادو | طرز تهیه سوپ سرد آواکادو


مواد لازم سوپ سرد آواکادو

آواکادوی رسیده 3 عدد

ماست  2 پیمانه

گردو ⅓ پیمانه

شوید تازه ⅓ پیمانه

پیاز قرمز ریز خرد شده  ⅓ پیمانه (نیمی از یک پیاز کوچک)

سرکه  1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری


سوپ سرد آواکادو | طرز تهیه سوپ سرد آواکادو

طرز تهیه سوپ سرد آواکادو

    دو عدد از آواکادوها را از وسط نصف کرده و هسته  آنها را در می آوریم. داخل آنها را با کمک قاشق خارج کرده و در دستگاه بلندر یا مخلوط کن می ریزیم. ماست، گردو، شوید، پیاز، سرکه، نمک و یک پیمانه آب به آن اضافه کرده و آنقدر می ‎زنیم تا به حالت پوره در آید.
    سپس روی آن را پوشانده و به مدت حدوداً یک ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً سرد شود. در این مدت، آواکادوی سوم را نصف کرده و هسته آن را خارج می کنیم. آن را چهار قاچ کرده و سپس هر قاچ را به قطعات 1 سانتیمتری خرد می کنیم. سوپ سرد شده را در چهار کاسه یا لیوان می ریزیم و روی آنها را با خرده های آواکادو و شوید تزئین کرده و سرد سرو می کنیم.
 


سوپ سرد آواکادو | طرز تهیه سوپ سرد آواکادو

نکات تکمیلی در مورد سوپ سرد آواکادو

سوپ سرد آواکادو جزو سوپ میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سوپ سرد آواکادو را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ سرد آواکادو ، طرز تهیه سوپ سرد آواکادو