سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه قلیه میگو ویژه خوزستان


موادلازم:
میگو :                   500 گرم
 گشنیز :               250 گرم
شنبلیله :              50 گرم
سیر :                    یک سر کامل
پیاز :                      1 عدد بزرگ
عصاره تمر هندی :1 پیمانه
آرد :                      2 قاشق غذا خوری
روغن_ فلفل قرمز _ نمک
پودر دانه گشنیز _ فلفل قرمز _ فلفل سیاه_ پودر سیر
رب گوجه فرنگی:   1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
تمر را از قبل در آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم . سبزی را در سبزی خورد کن خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید. پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود. در صورت دلخواه میتوان به قلیه میگو رب گوجه اضافه کرد.

نکات تکمیلی در مورد قلیه میگو

قلیه میگو جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
قلیه میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه قلیه میگو ویژه خوزستان