شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پلو مخصوص اندونزی


 مواد لازم برای پلو مخصوص اندونزی

برنج  750 گرم
میگو تاره  500 گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوس  400 گرم
رب گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری
تره فرنگی خام  200 گرم
سیر  50 گرم
زنجبیل  1 قاشق مرباخوری
چاشنی هندی  1 قاشق مرباخوری
روغن  200 گرم
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه پلو مخصوص اندونزی
 
طرز تهیه پلو مخصوص اندونزی
برنج را بطریق کته طبخ مینمائیم میگو را تمیز کرده در آب جوشیده یکی دو جوش میدهیم بعد تره فرنگی و سیر را خرد مینمائیم با دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و مرغ و میگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگی ، زنجبیل ، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد می ریزیم می گذاریم چند جوش بزند و آب آن کشیده شود بعد وسط کته را باز کرده این مواد را داخل آن میریزیم و روی آنرا با برنج می پوشانیم ، میگذاریم که کته دم بکشد.
 

طرز تهیه پلو مخصوص اندونزی
نکات تکمیلی در مورد پلو مخصوص اندونزی

پلو مخصوص اندونزی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو مخصوص اندونزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پلو مخصوص اندونزی