یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ته چین گوشت و لبو | طرز تهیه ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)


مواد لازم برای ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)

برنج:5 پیمانه
گوشت:350 گرم
سیب زمینی:دو عدد بزرگ و پنج عدد ریز
چغندر:3 عدد متوسط
زیره:به مقدار کم و لازم
زعفران
ترشی:مثل آلو قیسی یا لواشک ترش

طرز تهیه ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)


برنج را شسته و خیس میکنیم و در قابلمه ریخته تا بجوشد. سپس آن را آبکش میکنیم. (برنج را دو قسمت میکنیم)
سیب زمینی های بزرگ را به صورت لایه لایه می بریم (اسلایس میکنیم) و ته قابلمه را می چینیم. تا ته دیگ خوشمزه ای به ما بدهد.
یک لایه برنج روی سیب زمینی می ریزیم و کمی زیره روی آن می پاشیم (مصف برنج را در این مرحله می ریزیم.)
گوشت خام را که قبلا با نمک و زعفران و زیره طعم دار کردیم. روی برنج می گذاریم. اگر دوست داشتید کمی هم دنبه در کنار آن قرار دهید
برای طعم بهتر غذا کمی ماده ترش مانند لواشک یا آلو در کنار گوشت قرار می دهیم.


ته چین گوشت و لبو | طرز تهیه ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)


نصف دیگر برنج را نیز در این مرحله روی گوشت می ریزیم و کمی زیره می پاشیم.
برای اینکه برنج به دیواره های قابلمه نچسبد و اسراف نشود آن را صورت تپه ای در می آوریم.
روی برنج و زیره، سیب زمینی های کوچک لایه های لبو می گذاریم.
شعله زیر قابلمه را کم می کنیم و در قابلمه را به مدت ده دقیقه بدون دم کنی می گذاریم.
بعد برای آن دم کنی می گذاریم و روی در قابلمه چیزی شبیه پتوی کوچک یا مشابه آن میگذاریم تا باعث گرم نگه داشتن فضای روی قابلمه شود.
پلو باید حدود 2 ساعت روی شعله خیلی کم باشد تا گوشت و لبو آرام آرام بپزد. (اگر نیاز بود باید از شعله پخش کن نیز استفاده شود.)

نکات تکمیلی در مورد ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)

ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی) جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی) را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

ته چین گوشت و لبو ، طرز تهیه ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)


همچنین مشاهده کنید