جمعه, ۴ خرداد, ۱۴۰۳ / 24 May, 2024
مجله ویستا

زرشک، کبد را تصفیه می کند


زرشک، کبد را تصفیه می کند

زرشک، بومی مناطق نیمه استوایی اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکای شمالی و جنوبی است که سال ها برای درمان بیماری های متعددی از آن استفاده می شد.در این مطلب از «ehow» به خواص دارویی این میوه …

زرشک، بومی مناطق نیمه استوایی اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکای شمالی و جنوبی است که سال ها برای درمان بیماری های متعددی از آن استفاده می شد.در این مطلب از «ehow» به خواص دارویی این میوه زیبا اشاره شده است که امیدواریم مورد استفاده خوانندگان قرار گیرد.

زرشک، تصفیه کننده کبد است.

ویتامین C موجود در آن برای سلامت و شادابی پوست لازم است. علاوه بر آن این نوع ویتامین سموم را از بدن دفع می کند و استقامت دندان و استخوان را حفظ می کند.

ماده شیمیایی به نام «بربرین» موجود در آن عفونت های باکتری را درمان می کند. این ماده با تحریک بعضی از سلول های سیستم دفاعی بدن، مانع چسبیدگی سلول ها و در نتیجه مانع بروز عفونت می شود.

باکتری موجود روی پوست را از بین می برد و به طور موضعی روی سوختگی قرار داده می شود.

روی باکتری هایی که به مرور زمان به آنتی بیوتیک ها مقاوم می شود، موثر است.

خاصیت ضدانگلی و کاهش دهنده تب را دارد.

به عنوان تحریک کننده سیستم دفاعی بدن به سیستم گوارشی کمک می کند و دردهای روده ای را درمان می کند.

ضربان قلب و انقباض و یا گرفتگی برونشیت را کاهش می دهد و تنفس را کند می کند.

خاصیت ضدالتهابی و آنتی بیوتیک آن برای درمان عفونت مجرای ادراری، مجرای فوقانی تنفسی و مثانه مورد استفاده قرار می گیرد.

با گشاد کردن رگ های خون، فشار خون را کاهش می دهد.

به عنوان منقبض کننده موثری، اسهال را درمان می کند.

استفاده موضعی آن، برای کاهش التهاب و درد پیچ خوردگی، درد و زخم توصیه شده است.