سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

نان مدیترانه ای | طرز تهیه نان مدیترانه ای


مواد لازم برای نان مدیترانه ای
 
آرد گندم :450 گرم
پودر خمیر مایه  :7 گرم
پودر کاکوتی :2 قاشق مرباخوری
نمک :یک قاشق مرباخوری
شکر :½ قاشق مرباخوری
روغن زیتون :یک قاشق مرباخوری + مقداری
 

نان مدیترانه ای | طرز تهیه نان مدیترانه ای
 
طرز تهیه نان مدیترانه ای
 
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و سینی فر را کمی با روغن چرب می کنیم.
آرد را داخل کاسه الک کرده و خمیر مایه، روغن، پودر کاکوتی، نمک و 1 پیمانه آب گرم (250 میلی لیتر) را با آرد مخلوط می کنیم.
با دست مخلوط درون کاسه را حدود 5 دقیقه ورز می دهیم تا کشدار و نرم شود.
سپس خمیر را به 4 بخش تقسیم کرده و از هر کدام یک توپ خمیری درست می کنیم. توپ ها را بر روی صفحه ای صاف آغشته به آرد پهن کرده و هر کدام را به صورت یک بیضی با طول 36 سانتی متر شکل می دهیم.
خمیرها را روی سینی فر گذاشته و سطح آنها با چنگال سوراخ می کنیم. روی خمیر را به مدت 5 دقیقه پخته و طرف دیگر آن را 5 دقیقه دیگر حرارت می دهیم تا طلایی رنگ شده و کاملا بپزد.
جهت سرو، نان گرم را با روغن چرب کرده و کمی از پودر کاکوتی را بر روی آن می پاشیم. 
 
نکته
 
در دستور اصلی این غذا از زعتر استفاده شده که نوعی سبزی با عطر ملایم تر از اویشن است. شما می توانید از کاکوتی یا هر سبزی معطر دیگری که دوست دارید برای تهیه این نان استفاده کنید.
 

نان مدیترانه ای | طرز تهیه نان مدیترانه ای
 
نکات تکمیلی در مورد نان مدیترانه ای

نان مدیترانه ای جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
نان مدیترانه ای را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نان مدیترانه ای ، طرز تهیه نان مدیترانه ای