جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

املت تونسی | طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا


مواد لازم املت تونسی شاک شوکا


یک عدد چیلی یا فلفل قرمز خرد شده بدون تخمه
نصف یک عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده
4 حبه سیر له شده
یکعدد پیاز خرد شده
یک ق چ پودر زیره سبز یا سیاه
روغن زیتون
تخم گشنیز سابیده نصف ق چ
نمک و فلفل قدری
گوجه فرنگی 5 عدد پوره شده
در صورت تمایل کمی رب گوجه
نصف پیمانه آب
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
پنیر سفید ( فتا ) خرد شده 150 گرم
گشنیز و جعفری و سیر تازه سبز خرد شده کمی برای تزیین


املت تونسی | طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له شوند . روغن یا کره را گرم کنید و پیاز و فلفل ها رو اضافه کنید و در ماهیتابه رو بذارید تا روی حرارت نرم شوند . هراز گاهی هم بزنید تا حرارت به همه جاشون برسد .
سیر و زیره و گشنیز و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید حدود 10 دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند و همگی باهم بپزند . رب و آب و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید . بذارید تا گوجه ها کاملا نرم شوند و آب خوراک کاملا کشیده و غلیظ شود . چند جای وسط خوراک را گود کنید و داخل گودی ها تخم مرغها را بشکنید تا سفیده ها بسته شوند .
نذارید زرده ها خیلی سفت شوند .حالا تکه های پنیرو سبزی خرد شده را اضافه کنید . پس از مخلوط شدن در بشقاب مورد نظر کشیده و با نان تازه سرو کنید .


نکته

دقت کنید اگر آب خوراک کشیده نشود هنگام سرو کردن کنار بشقاب آب جمع خواهد شد .
در صورت تمایل میتوان از کره به جای روغن زیتون استفاده کرد . میتوان فلفل دلمه را هم حذف کرد .


املت تونسی | طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

نکات تکمیلی در مورد املت تونسی

املت تونسی جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
املت تونسی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

املت تونسی ، طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا


همچنین مشاهده کنید