پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

نحوه پاک کردن و پخت پای مرغ


نحوه مصرف پای مرغ

پای مرغ حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. از همین جهت به افرادی که دچار مشکلاتی مانند :خمیدگی که ناشی از کمبود کلسیم است، پوکی استخوان، آرتروز،نرمی استخوان(راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D را می توان با ااستفاده از این ماده غذایی درمان کرد.

حال برای تمیز کردن و مصرف پای مرغ مراحل زیر را انجام دهید.

1- داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی آب به جوش آمد پاهای مرغ را اضافه کنید


نحوه پاک کردن و پخت پای مرغ

 
نحوه پاک کردن و پخت پای مرغ

2- پس از اینکه 5 دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید

 
نحوه پاک کردن و پخت پای مرغ

3- ناخن ها را جدا کنید

 
نحوه پاک کردن و پخت پای مرغ

4- پوست زرد رنگ روی پاهای مرغ را جدا کنید، بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید

 
نحوه پاک کردن و پخت پای مرغ

5- پس از اتمام کار، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که می خواهید استفاده کنید

نحوه پاک کردن و پخت پای مرغ