پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
طرز تهیه لازانیای قارچ، سوسیس و اسفناج
لازانیا 250 گرم
سوسیس نیم کیلوگرم
قارچ ورقه شده 4 پیمانه
اسفناج 500 گرم
گوجه فرنگی بدون پوست 400 گرم
ریحان تازه خرد شده ¼ پیمانه
نمک و فلفل آسیاب شده تازه به مقدار لازم
پنیر ریکوتا 2 پیمانه
پنیر موتزارلا رنده شده 250 گرم (حدوداً 2 پیمانه)
فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار می دهیم تا گرم شود. سطح یک ظرف شیشه ای 23 در 28 سانتی متری را با یک لایه بسیار نازک روغن در حدی که فقط چرب شود می پوشانیم. همزمان قابلمه بزرگی از آب را می گذاریم به جوش آید.
لازانیا را حدود 2 دقیقه کمتر از دستور زمانی روی پاکت، در آب جوش می پزیم. به اندازه ای که خیلی سفت نباشد. سپس آن را آب کش کرده و به داخل قابلمه بازمی گردانیم. روی آن را با آب سرد می پوشانیم و کنار می گذاریم.
سطح یک قابلمه بزرگ را با یک لایه بسیار نازک روغن در حدی که فقط چرب شود می پوشانیم (در صورت تمایل می توانید برای این کار در موارد مختلف، یک اسپری کوچک تهیه کنید داخل آن را از روغن پر کنید که هر زمان نیاز داشتید به میزان کنترل شده استفاده نمایید. برای صرف جویی در هزینه حتی می توانید از شیشه های مواد دیگر بعد از خالی شدن استفاده نمایید مانند انواع شیشه های سرکه بالزامیک و ...) و آن را روی شعله نسبتا بالا داغ کنید. سوسیس ها را اضافه می کنیم و با قاشق چوبی آنها را خرد و حدود 4 دقیقه سرخ می کنیم تا قهوه ای شوند. قارچ و آب را اضافه می کنیم، می گذاریم بپزد و هر از گاهی آن را هم می زنیم و همزمان سوسیس ها را بیشتر خرد می کنیم. تا جایی که سوسیس ها کاملاً پخته شده و آب آنها تبخیر شود و قارچ ها ترد شوند؛ این زمان در حدود 8 تا 10 دقیقه می باشد. حال اسفناج ها را داخل قابلمه ریخته و هم می زنیم سپس از روی شعله برمی داریم.
گوجه فرنگی ها را با ریحان و نمک و فلفل در یک کاسه متوسط مخلوط می کنیم.
برای آماده کردن لازانیا:½ پیمانه گوجه فرنگی را که در ظرف فر آماده کرده بودیم، پهن می کنیم. یک لایه لازانیا را روی آن می چینیم و در صورت نیاز برای این که داخل ظرف جا شود قسمت های اضافی آن را می بریم. نصف پنیر ریکوتا (در صورتی که به پنیر ریکوتا دسترسی نداشتید می توانید از پنیر گودا هم استفاده کنید) را روی آن پخش می کنیم. نصف مخلوط سوسیس و قارچ را روی آن می ریزیم، یک سوم از گوجه فرنگی باقی مانده و یک سوم از پنیر موتزارلا هم اضافه می نماییم.
با لایه دیگری از لازانیا به کار خود ادامه می دهیم یعنی، باقی سوسیس و قارچ، نیمی از گوجه فرنگی باقیمانده، نیمی از پنیر موتزارلا. حالا لایه سوم لازانیا را روی آن می چینیم و باقی گوجه فرنگی ها را نیز می ریزیم.
روی آن را با فویل پوشانده و داخل فر قرار می دهیم تا حدی که داخل آن حباب بزند و کاملاً داغ شود. بعد از سپری شدن 1 ساعت و 10 دقیقه، آن را از فر بیرون می آوریم. فویل را برمی داریم و باقی پنیر موتزارلا را روی لازانیا می پاشیم. آن را داخل فر باز گردانیده و تا جایی می پزیم که پنیرها آب شوند اما قهوه ای یا طلایی نشوند. (8 تا 10 دقیقه). قبل از خوردن می گذاریم 10 دقیقه بماند.
لازانیا جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست