پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

سالاد | طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون


 مواد لازم برای سالاد تاکوی بوقلمون
 
گوشت چرخ کرده بوقلمون  450 گرم
کدو سبز کوچک  1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز  1 عدد 
سس سالسای سبز   1 و ½ پیمانه
نمک و پودر فلفل سیاه  مقدار لازم
برگ کاهو پیچ  تعدادی
ترتیلای خرد شده  1 و  ½ پیمانه
گوجه گیلاسی  1 پیمانه
پنیر رنده شده (پنیر چدار سفید و یا پنیر پروسس)   1 پیمانه
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
 
 

سالاد | طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون
 
طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون
  دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و  آن را به روغن اضافه نمایید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده بوقلمون را به پیازها اضافه کنید و آن را نیز به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا رنگش عوض شود.
 کدو سبز و فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد کنید و آن ها را با 1 پیمانه سس سالسا به مخلوط پیاز و بوقلمون اضافه نمایید. تمام مواد را به مدت 5 تا 6 دقیقه با هم تفت دهید تا سبزیجات ترد شوند. سپس به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید. مخلوط را در بشقابی بریزید و اجازه دهید تا خنک شود.
 در یک کاسه کاهو، چیپس های ترتیلا، گوجه گیلاسی های از وسط دو نیم شده، نصف باقی مانده از سس سالسا و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با هم مخلوط نمایید. مخلوط کاهو را در بشقاب های سرو غذا بریزید و روی آن گوشت، سبزیجات و پنیر رنده شده قرار دهید.
 

سالاد | طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون
نکات تکمیلی در مورد سالاد

سالاد جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سالاد را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سالاد ، طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون