پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
موادی که هرگز نباید در یخچال نگهداری شود
14 چیزی که لازم نیست آن را در یخچال نگهداری کنید 1. آوکادو
2. سیب زمینی
3. شکلات
4. میوه های گرمسیری
5. ریحان
6. لوبیا سبز
7. پیاز
8. قهوه
9. روغن زیتون
10. عسل
11. گوجه فرنگی
12. نان
13. بادمجان
14. موز
برخلاف اینکه ما فکر میکنیم اگر مواد را در داخل یخچال یا فریزر نگه داریم سالم می ماند ؛ برخی از آنها هستند که نه تنها سالم نمی ماند بلکه بسیاری از خاصیت های خود را از دست می دهند
در این بخش که نمناک لیستی را برای شما تهیه کرده است که پیشنهاد می شود که از نگهداری آنها در یخچال اجتناب کنید.
اگر شما آووکادو نرسیده را در یخچال نگه دارید ممکن است که به نظر برسد نرم تر و رسیده تر شده است اما واقعیت این است که روطوبت آن کم کم جذب پوست شده و خاصیت های خود را از دست داده است.
سیب زمینی بهتر است در دمای زیر 7 درجه نگهداری نشود زیرا بر اثر سرما کم کم شیرین شده است و خاصیت های خود را از دست خواهد داد در ضمن وقتی این سیب زمینی را حرارت دهید ممکن است مستعد برای سزطان زایی باشد . حالت ایده آل نگهداری سیب زمینی در یک کیسه کاغذی در دمای بالای 7 درجه می باشد
اگر شکلات را در یخچال یا فریزر نگه دارید خواهید دید که بعد از مدتی سفیدک میزند
این سفیدک دقیقاً برخی از مواد طعم دهنده شکلات هستند که بر اثر سرما بیرون زده و دیگر شکلات طعم قبلی را نخواهد داشت
میوه های گرمسیری اگر در یخچال نگه داشته شود به مرور زمان پوسیده می شوند و مواد مضری از آنها بیرون می زند
بهترین حالت نگهداری میوه ها بین لایه های کاغذی و داخل جعبه در محیط خشک و هوای درون اطاق میباشد.
نگه داشتن ریحان در یخچال باعث پژمردگی و از دست دادن عطر و بو در طول زمان می شود
لوبیا سبز هم درون یخچال نه تنها ظاهر خود را از دست میدهد بلکه کیفیت آن نیز از بین خواهد رفت ؛ پیشنهاد میشود لوبیا سبز را منجمد کنید.
همیشه پیاز را در محیط خشک و به دور از رطوبت میگه داری زیرا رطوبت یخچال و فریزر کمک می کند تا باکتری های مضر در آن رشد کنند
قهوه را به هیچ عنوان در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید . زیرا در ابتدا بوی نامطبوع سایر مواد را به خود گرفته و بعد از آن عطر و طعم خود را از دست خواهد داد .
بهترین جا برای نگهداری برق به یک مکان خشک خنک و تاریک می باشد
بهترین حالت برای نگهداری روغن زیتون دمای بین 12 تا 16 درجه می باشد . نگهداری روغن زیتون درون یخچال می تواند منجر به پوسته پوسته شدن روغن و در نهایت از دست دادن قوام خود و خاصیت های مفیدش شود.
نگهداری عسل در یخچال باعث از دست رفتن بافت عسل می شود ؛ طعم و خواص عسل زودتر از آن چیزی که فکر می کنید از دست خواهد رفت.
اگر بتوانید عسل را در محل تاریک و درون قفس نگهداری کنید می توان گفت به صورت نامحدود از آن میتوانید استفاده کنید
گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری نکنید زیرا گوجه فرنگی اگر نرسیده باشد نیاز به نور و دما دارد تا برسد و اگر رسیده باشد کم کم بافت خود را از دست می دهد.
برخی از زنان خانه دار عادت دارند که نان را در یخچال یا فریزر نگه دارند تا مجبور نباشند مدام برای تهیه نان به بیرون از خانه مراجعه کنند . اما نگهداری نان در یخچال باعث از دست رفتن مواد مغذی داخل نان می شود.
بادمجان نیز مانند گوجه فرنگی بهتر است در بیرون از یخچال نگهداری شود زیرا در یخچال مستعد پژمردگی و از دست دادن خاصیت های خود می باشد
موز نیز از این قاعده مستثنا نیست ، تغییر شکل ظاهر موز درون یخچال بیانگر از دست رفتن خواص موز می باشد.
موادی که هرگز نباید در یخچال نگهداری شودایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست