پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه برگر سالمون با سس شوید


 مواد لازم برای برگر سالمون با سس شوید

 
فیله سالمون بدون استخوان :450 گرم
ماست کم چرب ساده :½ پیمانه
نان همبرگر :4 عد
پیازچه :یک دسته 
تخم مرغ بزرگ :یک عدد
خرده نان : 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه :یک قاشق غذاخوری
تربچه رنده شده :یک قاشق غذاخوری
شوید خرد شده تازه :یک قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو ترش :یک قاشق مرباخوری
نمک درشت :به مقدار لازم
فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
کاهو :برای سرو
 
 
 

طرز تهیه برگر سالمون با سس شوید
 
 
طرز تهیه برگر سالمون با سس شوید
 
فیله سالمون بدون پوست و استخوان را ریز خرد کنید.
برای اینکه سالمون را بدون اینکه له کنید، ریز نمایید، در ابتدا با چاقوی تیزی آنها را ورقه ورقه کنید و تکه ها را از طول به صورت نوارهای باریکی برش دهید و سپس از عرض آنها را ریز کنید ( یا اینکه با ساطور فیله ماهی را ریز کنید). به جای پیازچه می توانید از 3 ساقه تره فرنگی هم استفاده کنید.
تخم مرغ را کمی هم بزنید.
پیازچه ها را ریز خرد کنید.
نان همبرگرها را تست کنید.
کبابپز را روشن کنید و توری آن را در فاصله 10سانتیمتری شعله قرار دهید. در کاسه ای به اندازه متوسط سالمون، ترب رنده شده، پوست و آب لیمو، تخم مرغ، پیازچه و خرده نان، 1 قاشق چایخوری نمک و ⅛ قاشق چایخوری فلفل را با هم ترکیب کنید.
مواد را آرام با چنگال مخلوط کنید.
مخلوط سالمون را به صورت 4 برگر درآورید. آنها را روی سینی فری دیوارهدار قرار دید. بدون اینکه آنها را برگردانید، برای 6 دقیقه کباب کنید تا رویشان قهوه ای شود.
در همین حین، ماست و شوید را در کاسه کوچکی مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
برگرها را در نان برگر گذاشته و به همراه سس ماست و شوید همراه با کاهو سرو کنید. 
 
 

طرز تهیه برگر سالمون با سس شوید
نکات تکمیلی در مورد برگر سالمون

برگر سالمون جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
برگر سالمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه برگر سالمون با سس شوید


همچنین مشاهده کنید