چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

كیك‌ شكلاتی‌ با خامه‌ گیلاس‌


● مواد لازم :
▪ پودر كاكائو: ۱۰۰ گرم‌
▪ كره‌: ۲۵۰ گرم‌
▪ آرد: ۵۰۰ گرم‌
▪ آب‌: ۵۰۰ میلی‌لیتر
▪ روغن‌ گیاهی‌: ۲۵۰ میلی‌لیتر
▪ شكر: ۷۵۰ گرم‌
▪ تخم‌ مرغ‌: ۴ عدد
▪ بیكینگ‌ پودر: ۳۰۰ گرم‌
▪ …

مواد لازم :

پودر كاكائو:

۱۰۰ گرم‌

كره‌:

۲۵۰ گرم‌

آرد:

۵۰۰ گرم‌

آب‌:

۵۰۰ میلی‌لیتر

روغن‌ گیاهی‌:

۲۵۰ میلی‌لیتر

شكر:

۷۵۰ گرم‌

تخم‌ مرغ‌:

۴ عدد

بیكینگ‌ پودر:

۳۰۰ گرم‌

ماست‌ چكیده‌:

۲۰۰ گرم‌

خامه‌ وانیلی‌:

۱۰۰ گرم‌

مربای‌ گیلاس‌:

۱۰۰ گرم‌

شكلات تخته ای :

۳۰۰ گرم

طرز تهیه‌:

پودر كاكائو، كره‌، آب‌ و روغن‌ را بجوشانید.سپس‌ داخل‌ یك‌ كاسه‌ بریزید و تكه‌های‌ شكلات‌تخته‌ای‌ و شكر را اضافه‌ كنید. آنقدر بهم‌ بزنید تاكاملا سرد شود.

تخم‌ مرغ‌ها را در ظرفی‌ ریخته‌ و آرد وبیكینگ‌ پودر را الك‌ كرده‌ و به‌ تخم‌ مرغ‌ها اضافه‌كنید آن‌گاه‌ ماست‌ را هم‌ به‌ مواد اضافه‌ كرده‌ وخوب‌ مواد را هم‌ بزنید سپس‌ این‌ مواد را به‌موادتان‌ كه‌ شامل‌ پودر كاكائو و كره‌ و روغن‌ و آب‌بود اضافه‌ كرده‌ تمام‌ این‌ مواد را به‌ خوبی‌ با هم‌مخلوط كرده‌ مخلوط آماده‌ را در قالب‌ كیك‌پذی‌ بریزید و در فر با حرارت‌ ۱۷۰ درجه‌ سانتی‌گراد یا ۳۲۵ درجه‌ فار نهایت‌ در طبقه‌ بالای‌ فر به‌مدت‌ ۴۵ دقیقه‌ قرار دهید. زمانی‌ كه‌ كیك‌ كاملاپف‌ كرد و طلایی‌ شد كیك‌ ما آماده‌ است‌.

بعد از اینكه‌ كیك‌ كاملا سرد شد آن‌ را وسطظرف‌ مورد نظر قرار داده‌ و اطراف‌ آن‌ را با خامه‌بپوشانید، گیلاس‌ها را یكی‌ یكی‌ روی‌ خامه‌هابچینید برای‌ تزیین‌ سطح‌ كیك‌ هم‌ می‌توانید ازشكلات‌ سفید رنده‌ شده‌ استفاده‌ كنید.