سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه عدسیتو


مواد لازم برای عدسیتو
 
 عدس آب پز:یک پیمانه
  لوبیای پخته:یک پیمانه
  اسفناج پخته:یک استکان
  سیر:خرد شده به میزان کافی
  ماست:یک کاسه
  نمک و فلفل و غیره
 
 

طرز تهیه عدسیتو
 
 
طرز تهیه عدسیتو
 
یک پیمانه عدس را آب پز کنید.
 
یک پیمانه لوبیا را آب پز کنید، البته می توانید از کنسرو عدس یا لوبیا هم استفاده کنید که در این صورت باید با آب آنها را در آب کش بریزید و سس آنها را بشویید.
 
با گوشت کوب برقی به جان عدس و لوبیا افتاده و آنها را کاملا له کنید.
 
مقداری سیر خرد کنید و به مایه اضافه نمایید.
 
اسفناج یک رکن بسیار مهم این دیپ است. به اندازه یک استکان اسفناج به این مایه اضافه کنید. اسفناجی که از آن صحبت می کنید پخته شده و آب آن هم گرفته شده است.
 
ماست، ترجیحا، ماستی که به ترشی بزند و کمی هم چرب باشد، می تواند مرحله بعدی ما را شکل دهد. ماست را درون کاسه می ریزید و از مایه یکی دو قاشق درون آن می اندازید و با هم مخلوط می کنید.
 
نمک و فلفل دیگر فصل این داستان پر از مزه را تشکیل می دهند.
 
بهتر است این سس عدسی را با چیپس ترتیلا مصرف کنید و سپس از مزه اش چنان به هیجان بیایید که از مجله ایده آل پیش رفقا تعریف کنید.
 
 
نکته
 
ماست را هرگز با گوشت کوب برقی به هم نزنید که در کسری از ثانیه تبدیل به شیر می شود.
نکات تکمیلی در مورد عدسیتو

عدسیتو جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
عدسیتو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه عدسیتو