شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا
نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانه
چاقوی آشپزخانه و روش های نگهداری از آن
![نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانه](/web/imgs/27/1/fd5nl1.jpeg)
شستشوی اصولی چاقو ها
![نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانه](/web/imgs/27/1/fd5nl2.jpeg)
تیزکردن چاقوی آشپزخانه
چاقوی آشپزخانه شاید مهم ترین ابزار کار در منزل باشد که نگهداری و تمیز کردن آنان از نکات ریز خانه داری است که اهمیت بسیاری دارد و باید نسبت به تمیز نگه داشتن آن از هرگونه آلودگی اهتمام ورزید.
چاقوها را همیشه تیز نگهدارید. کار کردن با یک چاقوی کند مشکل است و احتمال بریدگی هم بیشتر است.یک چاقوی تیز همیشه بهترین نوع چاقو است . اگر شما به ندرت چاقویتان را تیز می کنید حتی گران ترین نوع آن ها را پس امکان دارد که خودتان از این بابت آسیب ببینید. بهترین راه نگهداری از چاقو ها درست استفاده کردن از آنها و تیز کردن به موقع آنها است.
![نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانه](/web/imgs/27/1/fd5nl1.jpeg)
1 - میتوانید چاقوها را در ظرفشویی تان نیز بشوئید؟
خیر. وسایل آشپزخانه زیادی هستند که با شستن در ظرفشویی با چاقوی شما آسیب می بینند. از خود چاقو گرفته تا بقیه ظروف. حتی ممکن است دست کسی بواسط ندانستن اینکه چاقو در میان ظرف ها قرار دارد بریده شود. لبه پلاستیکی ظرفشویی شما نیز ممکن است بوسیله چاقو سوراخ شود. همیشه چاقوهایتان را خودتان با دست و با دقت بشوئید.
2 - برای تیز کردن چاقو ها حتما نباید از سطوح استیل استفاده کرد.
![نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانه](/web/imgs/27/1/fd5nl2.jpeg)
اگر برای تیز کردن چاقو ها از سطوح استیل استفاده کنید ممکن است لبه چاقوها بیش از حد خورده شوند. تیز کردن چاقو باید 10 تا 15 بار صورت گیرد. درست تیز کردن به معنای آن است که لبه قدیمی چاقو رفته و لبه های جدید با قدرت برش بیشتر ظاهر می شود. شما برای این کار باید به حرفه ای ها مراجعه کنید. و هر چاقو را بیش از 1-2 بار در سال تیز نکنید. از سطح استیل بین دو لبه چاقو استفاده کنید.
3 - نوع تخته هایی که برای برش گوشت به کار می برید مهم نیست
این تخته ها میتواند چوبی ، بامبو ، و پلاستیکی باشند؛ تخته های پلاستیکی برای چاقوهای شما تخته های مناسب تری هستند. تخته های سفتی مانند شیشه ، آهنی Tفلزی و سرامیک به سرعت چاقوهای شما را خراب می کنند. اگر هم تخته ای با این جنس ها از کسی هدیه دریافت کردید آن را به دیوار آویزان کنید اما آن را برای آماده سازی غذاهایتان به کار نبرید.
4 - چاقوی گران قیمت همیشه بهتر از نوع ارزان آن است !!!
خیر، یک چاقوی تیز همیشه بهترین نوع چاقو است . اگر شما به ندرت چاقویتان را تیز می کنید حتی گران ترین نوع آن ها را پس امکان دارد که خودتان از این بابت آسیب ببینید. بهترین راه نگهداری از چاقو ها درست استفاده کردن از آنها و تیز کردن به موقع آنها است.
نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانهایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست