یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا
نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانه
چاقوی آشپزخانه و روش های نگهداری از آن
![نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانه](/web/imgs/27/1/fd5nl1.jpeg)
شستشوی اصولی چاقو ها
![نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانه](/web/imgs/27/1/fd5nl2.jpeg)
تیزکردن چاقوی آشپزخانه
چاقوی آشپزخانه شاید مهم ترین ابزار کار در منزل باشد که نگهداری و تمیز کردن آنان از نکات ریز خانه داری است که اهمیت بسیاری دارد و باید نسبت به تمیز نگه داشتن آن از هرگونه آلودگی اهتمام ورزید.
چاقوها را همیشه تیز نگهدارید. کار کردن با یک چاقوی کند مشکل است و احتمال بریدگی هم بیشتر است.یک چاقوی تیز همیشه بهترین نوع چاقو است . اگر شما به ندرت چاقویتان را تیز می کنید حتی گران ترین نوع آن ها را پس امکان دارد که خودتان از این بابت آسیب ببینید. بهترین راه نگهداری از چاقو ها درست استفاده کردن از آنها و تیز کردن به موقع آنها است.
![نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانه](/web/imgs/27/1/fd5nl1.jpeg)
1 - میتوانید چاقوها را در ظرفشویی تان نیز بشوئید؟
خیر. وسایل آشپزخانه زیادی هستند که با شستن در ظرفشویی با چاقوی شما آسیب می بینند. از خود چاقو گرفته تا بقیه ظروف. حتی ممکن است دست کسی بواسط ندانستن اینکه چاقو در میان ظرف ها قرار دارد بریده شود. لبه پلاستیکی ظرفشویی شما نیز ممکن است بوسیله چاقو سوراخ شود. همیشه چاقوهایتان را خودتان با دست و با دقت بشوئید.
2 - برای تیز کردن چاقو ها حتما نباید از سطوح استیل استفاده کرد.
![نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانه](/web/imgs/27/1/fd5nl2.jpeg)
اگر برای تیز کردن چاقو ها از سطوح استیل استفاده کنید ممکن است لبه چاقوها بیش از حد خورده شوند. تیز کردن چاقو باید 10 تا 15 بار صورت گیرد. درست تیز کردن به معنای آن است که لبه قدیمی چاقو رفته و لبه های جدید با قدرت برش بیشتر ظاهر می شود. شما برای این کار باید به حرفه ای ها مراجعه کنید. و هر چاقو را بیش از 1-2 بار در سال تیز نکنید. از سطح استیل بین دو لبه چاقو استفاده کنید.
3 - نوع تخته هایی که برای برش گوشت به کار می برید مهم نیست
این تخته ها میتواند چوبی ، بامبو ، و پلاستیکی باشند؛ تخته های پلاستیکی برای چاقوهای شما تخته های مناسب تری هستند. تخته های سفتی مانند شیشه ، آهنی Tفلزی و سرامیک به سرعت چاقوهای شما را خراب می کنند. اگر هم تخته ای با این جنس ها از کسی هدیه دریافت کردید آن را به دیوار آویزان کنید اما آن را برای آماده سازی غذاهایتان به کار نبرید.
4 - چاقوی گران قیمت همیشه بهتر از نوع ارزان آن است !!!
خیر، یک چاقوی تیز همیشه بهترین نوع چاقو است . اگر شما به ندرت چاقویتان را تیز می کنید حتی گران ترین نوع آن ها را پس امکان دارد که خودتان از این بابت آسیب ببینید. بهترین راه نگهداری از چاقو ها درست استفاده کردن از آنها و تیز کردن به موقع آنها است.
نگهداری صحیح از چاقوی آشپزخانهوایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان مجلس شورای اسلامی پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف دولت مجلس رئیس جمهور انتخابات ظریف رهبر انقلاب
شهرداری تهران هواشناسی شورای شهر تهران تهران پشه آئدس اربعین قتل وزارت بهداشت گرمای هوا سازمان هواشناسی گرما پلیس
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو واردات خودرو بازار خودرو مالیات دولت سیزدهم برق مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان
سعید راد کتاب تئاتر تلویزیون رسانه ملی عاشورا سینمای ایران موسیقی دفاع مقدس امام حسین (ع) سینما امام حسین
هوش مصنوعی فناوری اختلال جهانی فضا
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا دونالد ترامپ روسیه ترامپ جو بایدن تل آویو جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال علی علیپور المپیک تراکتور
فیلترینگ همستر کامبت حمله سایبری گوگل سامسونگ امنیت سایبری ویندوز ناسا موبایل
دیابت استرس مغز افسردگی کودک بیماری تب دنگی ایدز ویتامین اضطراب مو