چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه برگر مرغ


 مواد لازم برای برگر مرغ

 
فلفل پوبلانو :یک عدد
روغن سبزیجات :4 قاشق غذاخوری
پیاز سفید بزرگ نصف و ورقه شده :یک عدد
سینه مرغ :750 گرم
ورق پنیر چدار :4 عدد
کره :2 قاشق چایخوری
نان برگر گندمی کامل، نصف شده :4 عدد
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 

طرز تهیه برگر مرغ
طرز تهیه برگر مرغ
 
بالای شعله گاز و یا جوشاننده، فلفل را تا مرز ترد شدن بپزید، حدود 6 دقیقه، مرتب زیر و رو کنید. در کاسه قرار داده و کاسه را محکم با نایلون بپوشانید. بگذارید فلفل 20 دقیقه بخار کند، سپس با یک دستمال کاغذی پوست آن را بردارید. دانه ها و توی آن را خالی کنید. فلفل را به نوار های 6 سانتی ببرید و داخل کاسه قرار دهید.
در یک ماهی تابه بزرگ، 2 قاشق چای خوری روغن را داغ کرده (با شعله متوسط). پیاز اضافه کرده؛ چاشنی نمک و فلفل بزنید. تا هنگام نرم شدن پیاز بپزید، حدود 10 دقیقه. پیاز را به کاسه حاوی فلفل اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرغ را به شکل دیسکهای 4 تایی، 12 سانتی در آورده و نمک و فلفل بزنید. یک قابلمه نچسب بزرگ را با شعله مایل به زیاد داغ کنید. دو قاشق چایخوری روغن اضافه کرده و هم زده تا ته بگیرد. در حالی که برگر ها را به صورت دسته ای قرار داده اید، هر برگر را یک یا دو دقیقه بپزید. هرکدام را پنیر زده و تا مغز پخت شدن بپزید، 4 دقیقه بیشتر.
در این حین،  جوشاننده را داغ کنید. داخل نان ها را کره زدهو بر روی سینی آشپزی قرار دهید. (قسمت کره ای سمت بالا باشد) در زیر جوشاننده کباب کنید. برگر ها را روی نان قرار داده و مخلوط پیاز و فلفل را اضافه کنید.
 
 

طرز تهیه برگر مرغ
نکات تکمیلی در مورد برگر مرغ

برگر مرغ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35 دقیقه میباشد .
برگر مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه برگر مرغ


همچنین مشاهده کنید