پنجشنبه, ۳۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 20 March, 2025
مجله ویستا

فیله کباب | طرز تهیه فیله کباب


 مواد لازم

فیله گوسفندی 300 گرم

 سس سویا 2 قاشق غذاخوری

 فلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون نصف پیمانه

پیاز ساطوری متوسط 2 عدد

فلفل تازه کبابی

 


فیله کباب | طرز تهیه فیله کباب

دستور پخت

 

ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و گوشت را تکه ای خرد کرده و با مواد مخلوط می نماییم. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته میگذاریم حدود 12 ساعت داخل یخچال گذاشته تا طمع دار شود.

پس از آن فیله کباب را از یخچال بیرون آورده و تمام پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا نموده و به سیخ فلزی میکشیم تا روی منقل کباب نماییم . مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ کشیده و در کنار فیله ها کباب میکنیم.

توجه کنید که حرارت شعله میبایست خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود. سیخها مدام می چرخانیم تا هنگامی که یک طرف آن میپزد طرف دیگر هم همزمان بپزد چون اگر یک طرف آن بپزد بعد بچرخانیم آب گوشت زیاد خارج شده و باعث خشک شدن کباب میشود. کباب را باید آبدار برداریم و داخل نان گذاشته و از سیخ خارج نماییم.

نکات تکمیلی در مورد فیله کباب

فیله کباب جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فیله کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فیله کباب ، طرز تهیه فیله کباب