دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

گراتین اسفناج | طرز تهیه گراتین اسفناج


مواد لازم برای گراتین اسفناج


2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
6 فنجان اسفناج تازه
½ فنجان پیاز خرد شده
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
1 حبه سیر بزرگ، خرد کرده
½ فنجان ماست بدون چربی
½ فنجان پنیر پارمسان
¼ فنجان پودر سوخاری

دستور پخت گراتین اسفناج

برای تهیه گراتین اسفناج ابتدا اسفناج را پاک کرده بشورید و خرد کنید سپس در تابه کمی روغن زیتون سرخ کردنی ریخته و ​​روی حرارت متوسط بگذارید. هنگامی که تابه داغ است، همراه با پیاز و سیر کمی نمک اضافه کنید.
بگذارید به مدت 3 دقیقه سرخ شود، پس از آن اسفناج خرد شده را اضافه کنید. و روی حرارت ملایم بگذارید تا زمانی که اسفناج نرم شود.


گراتین اسفناج | طرز تهیه گراتین اسفناج


مخلوط اسفناج را هم زده و ماست بدون چربی و پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید برای طعم و مزه در اینجا، اضافه کردن نمک اضافی و فلفل سیاه مورد نیاز است.
یک ظرف پیرکس را چرب کنید و گراتین اسفناج را در ظرف بریزید یک لایه پنیر پارمسان روی آن ریخته و پودر سوخاری در یک لایه بالای پنیر پارمسان بریزید.
حال گراتین اسفناج را در فر با دمای حرارت 175 درجه سانتیگراد بگذارید به مدت 10 دقیقه، تا زمانی که بالای آن قهوه ای طلایی رنگ شود.



گراتین اسفناج | طرز تهیه گراتین اسفناج

نکات تکمیلی در مورد گراتین اسفناج

گراتین اسفناج جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
گراتین اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گراتین اسفناج ، طرز تهیه گراتین اسفناج