پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
مواد رنگی در نگهدارنده ها و مسمومیت در بدن
استفاده از رنگ های خوراکی شیمیایی منجر به مسمومیت می شوند
جعفریان متخصص تغذیه با اشاره به مواد شیمیایی و نگهدارنده موجود در مواد غذایی اظهار داشت:مواد رنگی موجود در نگهدارنده ها سبب بروز مسمومیت در بدن شده و این کار با تولید سم همراه است.
وی ادامه داد:مواد رنگی غیر مجاز روی سیستم ایمنی اثر گذاشته وسبب ایجاد تهوع ،استفراق ،اسهال ،تب در بدن افراد شده که در موارد خیلی حاد منجر به مرگ می شود.
این متخصص تذیه در خصوص راه های جلوگیری از مسمومیت ، گفت:دقت در نگهداری و پخت غذا و آگاهی یافتن از تاریخ انقضای محصولات ما را در رهایی از مسمومیت یاری می کند.
جعفریان یاد آورشد::تغییرات آب و هوایی(فصلی) خود ذاتا تاثیر گذار نبوده ولی زمینه را برای مسمومیت فراهم می کند.
وی تاکید کرد:در کودکان،افراد سالمند و زنان بار دار ریسک ابتلا به مسمومیت بیشتر است که بهترین اقدام برای این گروه های سنی مراجعه به پزشک و پرهیز از درمان های خودسرانه است.
این متخصص تغذیه عنوان کرد:زنان باردار به علت ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن باید از مصرف مواد غذایی چون گوشت نیم پخت ، مرغ ،تخم مرغ و غیره که زمینه را برای مسمومیت فراهم می کند، جلوگیری کنند.
مواد رنگی در نگهدارنده ها و مسمومیت در بدنایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست