یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

لواشک آلو | طرز تهیه لواشک آلو


مواد لازم برای لواشک آلو

 
آلو :3 کیلو
نمک :به مقدار لازم
 

لواشک آلو | طرز تهیه لواشک آلو
طرز تهیه لواشک آلو
 
میتوانید از انواع مختلف آلو و یا مخلوطی از آلو ها  استفاده کنید اما بهتر است آلو گوشتی باشد. بعد از شستن آلو را در دیگ ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا آلو پخته و غلیظ شود به آن کمی نمک و اگر شیرینی آن کم بود مقداری شکر اضافه کنید و با استفاده از صافی ( دارای سوراخ درشت) هسته و پوست آلو ها را بگیرید.
 
کف سینی را یک لایه نایلکس بیندازید و پس از سرد شدن آلوی پخته را بطور یکنواخت روی نایلکس پهن کنید و دستمال تمیزی را روی سینی بیندازید و به وسیله گیره های متعدد آن را به لبه سینی طوری وصل کنید که دستمال با آلو تماس نداشته باشد و از آلوده شدن در هوای آزاد جلوگیری کند.
 
سپس سینی را در مقابل نور خورشید گذاشته تا خشک شود. بعد از خشک شدن دستمال را برداشته و یک لایه نایلکس دیگر روی لواشک بیندازید و با دست فشار داده تا به لواشک بچسبد و با قیچی  لواشک را به شکلهای مختلف برش دهید و در یخچال نگهداری کنید.
 

لواشک آلو | طرز تهیه لواشک آلو
نکات تکمیلی در مورد لواشک آلو

لواشک آلو جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

لواشک آلو ، طرز تهیه لواشک آلو