پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه فیله ماهی بریان


 مواد لازم برای فیله ماهی بریان

گوجه فرنگی متوسط :4 عدد
برگ بو :7 تا 8 برگ
فیله ماهی :8 عدد، هر کدام بین 100 تا 150 گرم
پیاز قرمز :2 عدد متوسط خلالی
فلفل دلمه ای یا تند :3 عدد خلالی
جعفری :یک دسته کوچک خرد شده
روغن آفتابگردان :4 تا 5 قاشق غذاخوری
لیموترش بزرگ :یک عدد ورقه ورقه شده
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 

طرز تهیه فیله ماهی بریان
طرز تهیه فیله ماهی بریان
1. فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. پوست گوجه فرنگی ها را با چاقو برش داده و 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید، سپس آبکش کرده و پوست آن ها را جدا کنید. گوجه فرنگی ها را نصف کرده و سپس ورقه ورقه کنید.
3. تکه های ماهی را شسته و خشک کنید. یک ظرف نسوز  را چرب کنید.
4. پیازها، گوجه فرنگی ها، فلفل و فیله های ماهی را لابه لای هم در ظرف چیده و جعفری را روی آنها بپاشید. برگ بوها را که بهتر است تازه باشد روی ماهی و دور تا دور آن چیده،کمی نمک و فلفل روی محتویات ظرف پاشیده و روغن را به طور یکنواخت روی آنها بدهید.
5. روی ظرف را فویل کشیده و 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، سپس ظرف را خارج کرده و فویل را بردارید. یکی، دو قاشق غذاخوری کره روی ماهی ها قرار دهید. ظرف را به فر برگردانده و 15 دقیقه در آن قرار دهید تا ماهی ها برشته شود.
6. لیموترش را روی ماهی ها چکانده و با پلوی ادویه دار شده  یا چلوی ساده سرو کنید.
نکات
نکته 1:این غذا را با هر نوع ماهی که دوست دارید درست کنید اما ماهی شیر، راشگو و اصولا ماهی های فیله ای برای این کار مناسب ترند.
نکته 2:به جای برگ بو می توانید از ریحان بنفش استفاده کنید، ولی مقدار آن را دوبرابر کنید.  
نکته 3:از لیموترش ورقه ورقه شده هم می توانید در لابه لای تکه های ماهی استفاده کنید.
 

طرز تهیه فیله ماهی بریان
نکات تکمیلی در مورد فیله ماهی

فیله ماهی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
فیله ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فیله ماهی بریان


همچنین مشاهده کنید