پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه فیله ماهی بریان
مواد لازم برای فیله ماهی بریان
گوجه فرنگی متوسط :4 عدد
برگ بو :7 تا 8 برگ
فیله ماهی :8 عدد، هر کدام بین 100 تا 150 گرم
پیاز قرمز :2 عدد متوسط خلالی
فلفل دلمه ای یا تند :3 عدد خلالی
جعفری :یک دسته کوچک خرد شده
روغن آفتابگردان :4 تا 5 قاشق غذاخوری
لیموترش بزرگ :یک عدد ورقه ورقه شده
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه فیله ماهی بریان
1. فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. پوست گوجه فرنگی ها را با چاقو برش داده و 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید، سپس آبکش کرده و پوست آن ها را جدا کنید. گوجه فرنگی ها را نصف کرده و سپس ورقه ورقه کنید.
3. تکه های ماهی را شسته و خشک کنید. یک ظرف نسوز را چرب کنید.
4. پیازها، گوجه فرنگی ها، فلفل و فیله های ماهی را لابه لای هم در ظرف چیده و جعفری را روی آنها بپاشید. برگ بوها را که بهتر است تازه باشد روی ماهی و دور تا دور آن چیده،کمی نمک و فلفل روی محتویات ظرف پاشیده و روغن را به طور یکنواخت روی آنها بدهید.
5. روی ظرف را فویل کشیده و 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، سپس ظرف را خارج کرده و فویل را بردارید. یکی، دو قاشق غذاخوری کره روی ماهی ها قرار دهید. ظرف را به فر برگردانده و 15 دقیقه در آن قرار دهید تا ماهی ها برشته شود.
6. لیموترش را روی ماهی ها چکانده و با پلوی ادویه دار شده یا چلوی ساده سرو کنید.
نکات
نکته 1:این غذا را با هر نوع ماهی که دوست دارید درست کنید اما ماهی شیر، راشگو و اصولا ماهی های فیله ای برای این کار مناسب ترند.
نکته 2:به جای برگ بو می توانید از ریحان بنفش استفاده کنید، ولی مقدار آن را دوبرابر کنید.
نکته 3:از لیموترش ورقه ورقه شده هم می توانید در لابه لای تکه های ماهی استفاده کنید.
فیله ماهی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
فیله ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید