یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
پروتئینهای حساسیتزا
افراد دارای طبع و مزاج خشک ممکن است بعد از خوردن طالبی دچار خارش یا کهیر در ناحیه دهان شوند.
خوردن میوههای نپخته ممکن است در افرادی که مبتلا به سندرم آلرژی دهانی هستند، خارش دهانی ایجاد کند.بیشتر افراد مبتلا به آلرژیهای خفیف هستند اما در بعضی موارد این بیماری به نشانههای هشداردهنده و جدی یا حتی تهدیدکننده در زندگی افراد تبدیل میشود. درسندرم آلرژی دهانی
سیستم ایمنی بدن یک پروتئین خارجی مهاجم را از طریق تنفس جذب میکند و بیدرنگ عطسه، آبریزش بینی، آبریزش و خارش چشم و دیگر اثرات نامطلوب به واکنش به یک مهاجم خارجی بیرون از بدن شروع میشود.
در سندرم آلرژیهای دهانی پروتئینهای سیستم ایمنی بدن به پروتئینهای یکسان موجود در میوهها و سبزیجات واکنش نشان میدهد.
میوهها و سبزیجاتی که ممکن است حاوی پروتئینهای یکسان با پروتئینهای بدن باشند و باعث تشدید آلرژی شوند عبارتند از: شهدهای گیاهی، طالبی، خربزه، هندوانه، رازیانه، بابونه، تخمه آفتابگردان، گلابی، بادام، گیلاس، کرفس، جعفری، گشنیز و آلو.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست