یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

قارچ و پنیر | طرز تهیه قارچ و پنیر گریل شده


مواد لازم برای قارچ و پنیر گریل شده
 
قارچ دکمه ای کوچک :36 عدد
پنیر کبابی  :250 گرم
آب لیمو ترش :2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
برگ آویشن تازه خرد شده :یک قاشق غذاخوری
 
 
 

قارچ و پنیر | طرز تهیه قارچ و پنیر گریل شده
 
طرز تهیه قارچ و پنیر گریل شده 
 
سیخ های چوبی را به مدت 1 ساعت در آب خیس دهید تا روی کباب پز نسوزند.
ساقه قارچ ها را جدا کرده و آنها را با پنبه یا دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخانه نم دار تمیز کنید. پنیر کبابی را به صورت 24 مربع 2 سانتی متری برش بزنید.
در هر سیخ چوبی 3 تکه قارچ و 2 تکه از پنیر کبابی قرار دهید به طوری که ابتدا و انتهای آن قارچ قرار بگیرد.
سیخ ها را در یک ردیف در ظرفی قرار دهید. آبلیمو، روغن زیتون و برگ های آویشن خرد شده را با هم مخلوط کرده و به آن پودر فلفل سیاه بزنید. سپس این مخلوط را روی قارچ و پنیر بریزید و اجازه دهید تا حداکثر به مدت 30 دقیقه بماند تا طعم دار شوند.
باربیکیو یا گریل را روی حرارت متوسط تنظیم نمایید و سیخ ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه در حالی که چند بار زیر و رو می کنید بپزید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
این پیش غذا را گرم با سالاد کاهو و هویج و کمی از سس باقیمانده آویشن و روغن زیتون سرو نمایید.
 

قارچ و پنیر | طرز تهیه قارچ و پنیر گریل شده
نکات تکمیلی در مورد قارچ و پنیر

قارچ و پنیر جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 35 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
قارچ و پنیر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

قارچ و پنیر ، طرز تهیه قارچ و پنیر گریل شده