سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پیراشکی سیب زمینی | طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی و شوید


مواد لازم برای پیراشکی سیب زمینی و شوید 
 
خمیر پیراشکی :یک بسته
سیب زمینی نگینی شده :3 عدد متوسط
شوید ساطوری شده :3 تا 4 قاشق غذاخوری
هویج نگینی :دو عدد متوسط
قارچ خردشده :6 عدد
فلفل دلمه نگینی :یک عدد
پنیر پیتزا :100 گرم
کره :50 گرم
نمک :به میزان کافی
فلفل :به میزان کافی
زردچوبه :به میزان کافی
روغن :به میزان کافی
 
 
پیراشکی سیب زمینی | طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی و شوید
 
 
 
 
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی و شوید
 
 
سیب زمینی را با زردچوبه در مقداری روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم .
کره را در تابه ریخته و هویج را در آن تفت مختصری می دهیم تا کمی نرم شود ، سپس فلفل دلمه ای و قارچ را افزوده و خوب تفت می دهیم تا زمانی که آب قارچ خشک شود در نهایت فلفل سیاه ، نمک ، سیب زمینی و شوید را به سبزیجات اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم  .
خمیر پیراشکی  را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود .
از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و کمی پنیر پیتزا روی مواد می پاشیم و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم .
خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شوند .
 

پیراشکی سیب زمینی | طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی و شوید
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی سیب زمینی

پیراشکی سیب زمینی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پیراشکی سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

پیراشکی سیب زمینی ، طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی و شوید