دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

آش زمستانی | طرز تهیه آش زمستانی


آش زمستانی

 مواد لازم :
 لوبیا چیتی                               نصف لیوان
 نخود                                      نصف لیوان
 گندم                                      نصف لیوان
 عدس                                     نصف لیوان
 برنج                                       یک چهارم لیوان
سبزی آش                                نیم کیلو
اسفناج                                     نیم کیلو
پیاز متوسط                                4 عدد
کشک                                       یک لیوان
روغن سرخ کردنی                         به میزان لازم
نعنا خشک، نمک، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

طرز تهیه آش زمستانی

نخود، لوبیا، عدس، برنج و گندم را خیس کرده و آبش را عوض کنید و بعد از چند ساعت روی حرارت بگذارید تا حسابی بجوشد و کاملا بپزد.
البته بعضی ها هم می گویند بهتر است عدس را بعد از نیم پزشدن حبوبات اضافه کنید، زیرا عدس زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. پیازها را هم خلالی کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
حالا نیمی از پیازها را بردارید و نیمی دیگر را درون آش بریزید. وقتی حبوبات کاملا پخت، سبزی ها را که خوب شسته، خشک و خرد کرده اید داخل آش بریزید. بعد از پخته شدن سبزی، مقدار فلفل اضافه کنید. آش را بچشید، اگر کم نمک بود کمی نمک هم بریزید. در آخر کشک را هم اضافه کرده و آش را در ظرف مناسبی ریخته و با نعنا داغ و کشک تزئینش کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش زمستانی

آش زمستانی جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
آش زمستانی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آش زمستانی ، طرز تهیه آش زمستانی