دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ساندویچ میگو


موادلازم:
میگوی درشت       451 گرم،پاک شده
ادویه ی ماهی       یک قاشق سوپخوری
مایونز کم چرب       یک چهارم پیمانه و 2 قاشق سوپخوری
سس خردل          2 قاشق سوپخوری
آبلیمو ترش           2 قاشق سوپخوری
نان ساندویچی       4عدد
کره یا مارگارین       3 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط     2عدد خلالی شده
سیر له شده        2 حبه
 

طرزتهیه:
میگوهای تمیز و شسته شده را در ادویه ی ماهی غلتانده، درون یک ظرف کوچک ریخته،در آن را ببندید.

ظرف را به مدت 31 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند .مایونز و خردل را با آبلیمو و خلوط کرده و کنار بگذارید. نان را برش داده و بخشی از مغز آن را خالی کنید.

در تابه ای نچسب 2 قاشق سوپخوری روغن را روی حرارت کم داغ کرده و برای 5 دقیقه فلفل ها را در تابه تفت دهید.

سیر را اضافه کرده و 5 دقیقه ی دیگریا تا وقتی که فلفل ها نرم شود تفت دادن را ادامه دهید. این مواد را از تابه به ظرف دیگری منتقل کرده و کنار بگذارید.

درون همان تابه کره را آب کرده و روی حرارت متوسط میگوها را برای 5 دقیقه تفت دهید. 2قاشق چایخوری از مخلوط مایونز و خردل و آبلیمو را روی دو طرف نان ها بمالید .

یک قاشق از مواد فلفل روی قسمت سس مالی شده ی نان گذاشته و میگو ها را روی آن بگذارید. بقیه ی سس مایونز را روی میگو ریخته و ساندویچ راببندید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ میگو

ساندویچ میگو جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ساندویچ میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ساندویچ میگو