جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

ترشی ذرت | طرز تهیه ترشی ذرت


 مواد لازم ترشی ذرت



ذرت کامل   8 عدد بزرگ

سرکه سیب  ½4 پیمانه

پیاز قرمز 1 عدد بزرگ

شکر  ¾پیمانه

نمک  ¼پیمانه

فلفل چیلی قرمز  7 عدد

برگ بوی خشک   1 عدد


ترشی ذرت | طرز تهیه ترشی ذرت


طرز تهیه ترشی ذرت



    سرکه، 6 پیمانه آب، شکر، نمک و برگ بو را در ظرفی بریزید و آن ها را به جوش آورید. مایع را هم بزنید تا شکر کامل در آن حل شود. 3 عدد از فلفل چیلی ها را از میان (به صورت طولی) بشکافید و به همراه بقیه فلفل ها آن ها را با مواد دیگر مخلوط کنید. اجازه دهید تا در حدود 10 دقیقه این مخلوط خنک شود.
    در این فاصله ذرت ها را با یک چاقوی تیز به قطعاتی با طول 4 سانتی متر برش بزنید. پیازها را نازک ورقه ورقه کنید و آن ها را به همراه ذرت ها در 4 شیشه درب دار تمییز با ظرفیت 1 لیتر قرار دهید.
     سرکه را که هنوز گرم است بر روی شیشه ها بریزید، اگر مقداری از این مایع باقی ماند آن را دور بریزید. درب ظرف ها را نبندید و آن ها را به مدت 1.5 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند، سپس درب ظرف ها را بگذارید. حداقل به مدت 1 روز و حداکثر 2 روز آن ها را در یخچال نگه دارید. ذرت ها را سرد سرو کنید.


ترشی ذرت | طرز تهیه ترشی ذرت

 

نکات تکمیلی در مورد ترشی ذرت

ترشی ذرت جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
ترشی ذرت را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

ترشی ذرت ، طرز تهیه ترشی ذرت


همچنین مشاهده کنید