دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه گراتین ژامبون و سیب زمینی


 مواد لازم گراتین ژامبون و سیب زمینی

سیب زمینی 1250 گرم
ژامبون 150 گرم
خامه 1 پیمانه
شیر ⅓ پیمانه
جوز هندی به مقدار دلخواه
کره به مقدار لازم


طرز تهیه گراتین ژامبون و سیب زمینی

طرز تهیه گراتین ژامبون و سیب زمینی

    سیب زمینی ها را پوست بکنید. 2 برابر سیب‎زمینی‎ ها آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک و سیب‎زمینی‎ ها را اضافه کنید. 20 دقیقه بعد، وقتی سیب‎زمینی‎ ها نرم شدند، آن ها را آب کش کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند.
    درون یک تابه تفلون کمی کره بریزید و روی حرارت کم آن را گرم کنید. ژامبون‎ها را خرد کنید و آن را درون تابه تا جایی که قهوه‎ای رنگ شوند، تفت دهید (ژامبون‎ ها تا 3 دقیقه روی حرارت باشد). ژامبون ها را از تابه خارج کنید تا سرد شوند.
    یک ظرف پخت مناسب فر به اندازه متوسط را با کره چرب کنید.
    خامه، شیر و جوز هندی را رنده کنید و آن ها را در یک ظرف مخلوط کنید.
    سیب‎زمینی‎ ها را حلقه حلقه کنید.
    ⅓ سیب زمینی‎ ها را کف ظرف مناسب فر بچینید. ⅓ ژامبون و کمی نمک و فلفل سیاه را روی آن بپاشید. ⅓ مخلوط خامه را رویش بریزید. همین کار را ادامه بدهید تا سیب‎زمینی‎ ها و ژامبون‎ ها تمام شوند و لایه آخر را مخلوط خامه قرار دهید و نمک و فلفل بزنید.
    یک طرف فویل را با کره چرب کنید. ظرف فر را با فویل چرب شده بپوشانید. سمت کره‎ای روی خامه باشد.
    فر را تا 200 درجه سانتی‎گراد گرم کنید. 30 دقیقه ظرف را درون فر بگذارید. بعد از آن، فویل را از روی ظرف بردارید و به مدت 25 دقیقه نیز بگذارید بپزد؛ وقتی طلایی شد گراتین شما آماده است.


طرز تهیه گراتین ژامبون و سیب زمینی

 

نکات تکمیلی در مورد گراتین

گراتین جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15 دقیقه میباشد .
گراتین را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه گراتین ژامبون و سیب زمینی