پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا

خاصیت نوشیدن گلاب بر سر سفره افطار


خاصیت نوشیدن گلاب بر سر سفره افطار

به گفته یک متخصص طب سنتی، اگر روزه داران در لیوان آبی که می خواهند زمان افطار بیاشامند، سه قاشق گلاب اضافه کنند میزان عطش و تشنگی آنها طی روز کاهش می یابد.

علی میرزازاده گفت:گلاب به دلیل خاصیت ضد «سودا» که دارد، علاوه بر عطر و بوی خوش، خاصیت دارویی نیز داشته و برای تقویت معده مفید است.

این متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه، افراد بلافاصله بعد از افطار آب یخ نخورند، اظهار کرد:متأسفانه افراد بلافاصله بعد از آغاز افطار، آب سرد و یخ، می نوشند. اما این روش از منظر طب سنتی ایرانی مذموم است.


خاصیت نوشیدن گلاب بر سر سفره افطار

وی ادامه داد:معده خالی توانایی نگهداری و جذب آب خیلی سرد را ندارد و بلافاصله آب را وارد روده می کند.

میرزازاده خاطرنشان کرد:توصیه می شود افراد خوردن شیر ولرم را، در دستور کار خود برای خوردن در وعده افطار قرار دهند.

خاصیت نوشیدن گلاب بر سر سفره افطار