شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خوراک فیله مرغ و قارچ تنوری


مواد لازم برای خوراک فیله مرغ و قارچ تنوری
فیله مرغ :5 عدد یا 300 گرم
قارچ :200 گرم
سیر :2 حبه
روغن مایع :یک قاشق سوپخوری
کره :20 گرم
آب لیموی تازه :1/2 قاشق سوپخوری
پیاز داغ :3 قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلا :75 گرم
پنیر گودا یا چدار :75 گرم
جعفری :2 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن :به میزان لازم

طرز تهیه خوراک فیله مرغ و قارچ تنوری
طرز تهیه خوراک فیله مرغ و قارچ تنوری
فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد و قارچ را نیز حلقه حلقه کنید.
روغن و کره را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا کمی داغ شود.
فیله مرغ را با سیر رنده شده درون تابه بریزید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
قارچ و آب لیمو را اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه مرتب به هم بزنید تا تقریبا مواد سرخ شود.
در آخر نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید. (نمک را در آخر به قارچ بیفزایید تا قارچ آب نیندازد و سفت نشود).
ظرف مناسبی را در نظر بگیرید، مخلوط فیله و قارچ را درون آن ریخته، روی آن پیاز داغ بریزید و در آخر پنیر رنده شده را اضافه کنید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ظرف را در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر کمی طلایی شود و هنگام سرو جعفری خرد شده را روی مواد بریزید.
 
 
نکات تکمیلی در مورد خوراک فیله مرغ

خوراک فیله مرغ جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
خوراک فیله مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خوراک فیله مرغ و قارچ تنوری