جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا
املت قارچ
مواد لازم:
روغن کنجد: ۲قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده: یک عدد
زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده: ۱۵۰گرم
پیاز خرد شده: ۲عدد
تخم مرغ: ۶ عدد
طرز تهیه:
روغن کنجد و روغن مایع را در ماهیتابه بریزید؛ سپس فلفل سبز، زنجبیل، پیاز و قارچ را به روغن اضافه کنید و بگذارید ۵دقیقه بپزد. تخم مرغ هم زده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و در فر که از قبل روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کرده اید، قرار دهید تا پف کند.
املت را با نان داغ برای صبحانه سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست