یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

سالاد هندوانه | طرز تهیه سالاد هندوانه نعنایی


مواد لازم برای سالاد هندوانه نعنایی
پنیر ریکوتا یا پنیر فتا :60 گرم
هندوانه زرد :یک عدد کوچک (یک کیلویی)
هندوانه قرمز :یک عدد کوچک (یک کیلویی)
نعنا تازه :3 قاشق غذا خوری
نمک  :½ قاشق چای خوری
 

سالاد هندوانه | طرز تهیه سالاد هندوانه نعنایی
 
 
طرز تهیه سالاد هندوانه نعنایی
 
با استفاده از  یک چاقوی تیز، پوست هندوانه را جدا می کنیم (میوه پوست گرفته شما باید 800 گرم شود.
هر یک از هندوانه ها را 4 قسمت می کنیم و سپس به تکه های 7.5 سانتی متر با ضخامت 7 میلی متری می بریم و تخم آن را در می آوریم. تکه های هندوانه های قرمز و زرد را در سینی می چینیم.
با استفاده از  پوست کن، برش هایی از پنیر فتا را به صورت نازک روی هندوانه پخش می کنیم.
روی آن نمک و نعنا را که به صورت نواری خرد کرده ایم، می ریزیم و همان موقع سرو می کنیم.
 

سالاد هندوانه | طرز تهیه سالاد هندوانه نعنایی
نکات تکمیلی در مورد سالاد هندوانه

سالاد هندوانه جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد هندوانه را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سالاد هندوانه ، طرز تهیه سالاد هندوانه نعنایی