یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

جوجه کباب | طرز تهیه جوجه کباب در فر


 مواد لازم برای جوجه کباب در فر

جوجه مرغ  : 750 گرم

آب لیموترش  : 2.5 فنجان

زعفران  :  قدری

پاپریکا  :  قدری

روغن زیتون  : 0.5 فنجان

جعفری شاخه ای  :  قدری

فلفل  :  قدری

نمک  :  قدری


جوجه کباب | طرز تهیه جوجه کباب در فر

 

طرز تهیه جوجه کباب در فر

قطعات جوجه را آماده می نمائیم و در سس روغن زیتون و آبلیمو می خوابانیم و بعد آنها را به سیخ می کشیم (سیخ ها باید کوتاه باشند به طوری که که در فر جا بگیرند) و سیخ های کباب را در سینی فر می چینیم و فر را با حرارت 450 درجه گرم می کنیم و سینی روغن زیتون و آبلیمو به آن می زنیم (بدیهی است در فر هم باید سیخ شامل قطعات سینه را کمی بعد از سایر سیخ های بال و ران در سینی قرار داد) وقتی کباب ها کمی برشته شدند حرارت را به 350 درجه می رسانیم و می گذاریم مغز آنها نیز کاملاً بپزد باید دقت کرد که کباب در نهایت پختگی باشد ولی خشک نشود و مدت طبخ در فر برای این نوع کباب سه ربع تا یک ساعت می باشد.


جوجه کباب | طرز تهیه جوجه کباب در فر

نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب

جوجه کباب جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
جوجه کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

جوجه کباب ، طرز تهیه جوجه کباب در فر