پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

خورشت سبزی اهوازی | طرز تهیه قورمه سبزی یا خورشت سبزی اهوازی


موادلازم برای خورشت سبزی اهوازی
 
سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز و کمی شنبلیله:5/1 کیلو
گوشت تازه گوسفند: 5/1 کیلو گرم
پیاز::2 عدد
لوبیا چشم بلبلی:400 گرم
گرد لیمو عمانی:150 گرم
آبلیمو ترش:نصف فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه:مقداری
 
 

خورشت سبزی اهوازی | طرز تهیه قورمه سبزی یا خورشت سبزی اهوازی
 
 
طرز تهیه خورشت سبزی اهوازی
  
پیازها را ریز خرد کرده و در کمی روغن طلایی کنید و ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با گوشت تکه شده تفت دهید و لوبیاهایی را که از قبل خیس کرده اید اضافه کنید.
 
سپس سبزی را به آن بیفزایید و بگذارید روی شعله ملایم تا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از جا افتادن خورش را از روی شعله بردارید گرد لیمو و آبلیمو ترش را به آن اضافه کنید و در پایان نمک را به آن بیفزایید.
 
خورش شما آماده است و می توانید آن را به همراه برنج در در ظرف های نذری ریخته و پخش نمایید. این خورش را یا می توانید بدون لوبیا تهیه کنید یا اینکه با لوبیا قرمز مانند قورمه سبزی تهیه کنید.
 

خورشت سبزی اهوازی | طرز تهیه قورمه سبزی یا خورشت سبزی اهوازی
نکات تکمیلی در مورد خورشت سبزی اهوازی

خورشت سبزی اهوازی جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورشت سبزی اهوازی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورشت سبزی اهوازی ، طرز تهیه قورمه سبزی یا خورشت سبزی اهوازی