پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا

سوپ عدس قرمز | طرز تهیه سوپ عدس قرمز


مواد لازم برای سوپ عدس قرمز


روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت یا مرغ 2 لیتر
عدس قرمز 1 لیوان
پیاز درشت 3 عدد
سیب زمینی متوسط 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
نعنا خشک برای تزیین
آب لیمو در صورت تمایل



سوپ عدس قرمز | طرز تهیه سوپ عدس قرمز

طرز تهیه سوپ عدس قرمز



روغن را داخل قابلمه ریخته و داغ کرده و پیاز خرد شده را می ریزیم تا آبش کشیده شود ، سیب زمینی های خرد شده را هم می افزاییم و قدری هم زده و فلفل لازم را افزوده کمی نمک زده و اشکنه ( آب مرغ یا سبزیجات یا گوشت) را ریخته و می گذاریم تا سیب زمینی و پیاز قدری بپزند با خرد کن ، خرد می کنیم و رب را هم افزوده و عدس را می ریزیم و می گذاریم تا سوپ پخته و جا بیفتد بعد از کشیدن داخل ظرف مناسب قدری نعنا خشک رویش پاشیده سرو می کنیم . این سوپ با آبلیمو هم بسیار لذیذ می باشد. مدت زمان پخت یکساعت می باشد. توجه :داخل زود پز هم می توان این سوپ را تهیه کرد .


سوپ عدس قرمز | طرز تهیه سوپ عدس قرمز

نکات تکمیلی در مورد سوپ عدس قرمز

سوپ عدس قرمز جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ عدس قرمز را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ عدس قرمز ، طرز تهیه سوپ عدس قرمز