دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

سوپ هویج | طرز تهیه سوپ هویج و سیب زمینی


 مواد لازم سوپ هویج و سیب زمینی



هویج متوسط  2 عدد

آب مرغ   3 تا 4 پیمانه

زردک  2 عدد

سیب زمینی  1 عدد

جعفری  2 قاشق سوپ خوری

روغن زیتون  به مقدار لازم

خرده نان تست شده  به مقدار لازم برای سرو

نمک  به مقدار لازم

فلفل سیاه  به مقدار لازم


سوپ هویج | طرز تهیه سوپ هویج و سیب زمینی

طرز تهیه سوپ هویج و سیب زمینی



    هویج، سیب زمینی و زردک را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.
    فر را از قبل روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    تمام سبزیجات خرد شده را به صورت یک لایه روی سینی فر پهن کنید. کمی روغن زیتون، نمک و فلفل روی آن ها بپاشید.
    مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید و 25 تا 35 دقیقه آن ها را داخل فر قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند. در این بین می توانید یک یا دوبار سبزیجات را زیر و رو کنید.
    سبزیجات گریل شده و آب مرغ را داخل میکسر بریزید تا پوره شود.
    مواد را داخل قابلمه بریزید و جعفری را به آن اضافه کنید و هم بزنید به آن آب مرغ اضافه کنید و آن را رقیق کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. در این مرحله سوپ را بچشید و اگر نمک و فلفل نیاز داشت اضافه کنید.
    دوباره روی حرارت با شعله کم سوپ را حرارت دهید تا قوام آن بیشتر شود و به غلظت دلخواه شما برسد.
    نان باگت یا تست به مکعب های 2 سانتیمتری خرد کنید و در تابه با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شود.
    سوپ را سرو کرده و روی آن را با مکعب های نان تست شده تزئین کنید.
 


سوپ هویج | طرز تهیه سوپ هویج و سیب زمینی

نکات تکمیلی در مورد سوپ هویج

سوپ هویج جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ هویج را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ هویج ، طرز تهیه سوپ هویج و سیب زمینی