چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

کالزون بروکلی | طرز تهیه کالزون بروکلی


 مواد لازم برای کالزون بروکلی
 
پیاز قرمز متوسط :یک عدد
روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری
پودرِ فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری
آرد :برای غلتاندن خمیر
نمک :به مقدار لازم
فلفل :به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی :به مقدار دلخواه
سس مارینارا :به مقدار دلخواه
کلم بروکلی :300 گرم
پنیر موتزارلا :یک و نیم  پیمانه
پنیر ریکوتا :یک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده :نیم پیمانه
سیر خرد شده :4 حبه
خمیر پیتزا یا پیراشکی :یک بسته
 

کالزون بروکلی | طرز تهیه کالزون بروکلی
 
طرز تهیه کالزون بروکلی
پیاز، پنیر موتزارلا و بروکلی ها را ریز خرد کنید.
در یک تابه نچسب بزرگ، روغن را بیشتر از حد متوسط حرارت دهید. پیاز را اضافه کنید،  برای 5-4 دقیق تفت دهید تا نرم شود.
بروکلی، سیر و پودرِ فلفل را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه، با حرارت کم خوب تفت دهید تا آب آن ها تبخیر شود و نرم شوند. سپس آنها را درونِ کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا سرد شوند.
فر را از قبل در دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. برای تهیه کالزون خمیر که طبق دستور روی پاکت آماده کرده اید، را به 8 قطعه مساوی تقسیم کنید.
روی سطح صافی آرد بپاشید، هر قطعه را ابتدا به شکل یک بیضی 7.5 تا 10 سانتی متری (از خمیر اصلی) درآورید سپس آن را باز کنید (کش دهید) تا خمیر بزرگتر و نازکتر شود به قطر تقریبی 15 تا 20 سانتی متر. اگر خمیرتان بیش از اندازه چسبنده است و نمی توانید با آن کار بکنید، چند دقیقه آن را به حال خود رها کنید تا چسبندگی اش کمتر شود.
پنیر را به مخلوط بروکلی سرد شده اضافه کرده و سپس آن را با میزانِ کافی از نمک و فلفل طعم دار کنید. 
1/2 فنجان از مخلوط بروکلی را روی هر تکه خمیر پهن شده پخش کنید و یک حاشیه 1،5 سانتی متری باقی بگذارید. آن را به شکل هلال ماه تا کنید. کناره ها را فشار دهید تا بسته شوند. با یک چاقو در بالای هر کالزون دو شکاف ایجاد کنید.
از یک کفگیر فلزی یا کاردک نازک و پهن آشپزی استفاده کنید تا کالزون ها را به ورقه کاغذ روغنی که داخل سینی فر قرار داده اید، انتقال دهید. در صورت نیاز آنها را مجددا شکل دهید.
اجازه دهید کالزون ها به مدت 25دقیقه در فر بماند تا طلایی شوند. در صورت تمایل می توانید آنها را با سس گوجه فرنگی یا مارینارا سرو کنید. 
 

کالزون بروکلی | طرز تهیه کالزون بروکلی
نکات تکمیلی در مورد کالزون بروکلی

کالزون بروکلی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
کالزون بروکلی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کالزون بروکلی ، طرز تهیه کالزون بروکلی


همچنین مشاهده کنید