سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ویفر توت فرنگی یخی


مواد لازم:

ژلاتین                                     3 ورق (6گرم)

توت فرنگی پوره شده                  200گرم

شکر                                      75گرم

ماست توت فرنگی                     50گرم

بستنی وانیلی نرم شده             نیم لیتر

توت فرنگی نگینی خرد شده        100گرم

بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی        به تعداد لازم

روش تهیه:
ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود، بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود.
پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید و به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود.
پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید. هر تکه از مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد ویفر توت فرنگی یخی

ویفر توت فرنگی یخی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 8 ساعت و 0 دقیقه
ویفر توت فرنگی یخی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ویفر توت فرنگی یخی