پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامه ای
مواد لازم برای رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامه ای
طرز تهیه رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامه ای نکات تکمیلی در مورد رول کدوحلوایی
3 عدد تخم مرغ درشت
یک پیمانه شکر درشت
2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی
¾ پیمانه آرد کامل
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری ادویه پای
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ پیمانه پودر شکر/قند
مواد لازم برای مواد میانی
225 گرم پنیر خامه ای نرم شده
4 قاشق غذاخوری کره آب شده
1 ¼ پیمانه پودر قند
یک قاشق غذاخوری شیر افرا
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی بگذارید.
سه عدد تخم مرغ را درون کاسه بشکنید و با هم زن برقی هم بزنید و سپس یک پیمانه شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
تخم مرغ و شکر را با سرعت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند.
پس از این مرحله، در یک کاسه، مواد خشک که شامل ¾ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و جوش شیرین، یک قاشق چایخوری ادویه پای و ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس مخلوط تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و دوسوم پوره کدوحلوایی را بیفزایید. حدود یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.
مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد کیک را در قالب چرب بریزید.
آن را به مدت 11 تا 16 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید. اگر هنوز پخته نشده بود، چند دقیقه بیشتر آن را بپزید.
پس از پخته شدن کیک، روی دستمال آشپزخانه پودر قند بپاشید تا کیک به دستمال نچسبد. هنگام رول کردن کیک، کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
از گوشه باریک رول کردن را آغاز کنید. البته بسیار مهم است که صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود و سپس این کار را انجام دهید.
برای تهیه مواد میانی، پنیر خامه ای و کره را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند.
کره و پنیر را با سرعت متوسط هم زن هم بزنید.
پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند و یکدست شوند.
شیره افرا را اضافه کنید و با سرعت بالا دوباره هم بزنید.
سپس این مخلوط را روی سطح کیک باز کنید. البته کناره های آن را خالی بگذارید تا هنگام رول کردن مواد بیرون نزند.
دور رول کیک کاغذ بپیچید و آن را در یخچال بگذارید.
آنها را برش بزنید، پودر قند بپاشید و سرو کنید.
رول کدوحلوایی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
رول کدوحلوایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست