جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

کیک خرمالو | طرز تهیه کیک خرمالو


 مواد لازم کیک خرمالو
 
خرمالوی فیله و خرد شده 2 پیمانه
آرد ½1 پیمانه
گردوی خردشده  1 پیمانه
شیر  ¾ پیمانه
شکر ½ پیمانه
کره ذوب شده  ½ پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
دارچین 2 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
ادویه پای سیب  1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
زنجفیل 1 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
خامه زده شده به مقدار دلخواه
 

کیک خرمالو | طرز تهیه کیک خرمالو
 
طرز تهیه کیک خرمالو
 خرمالو را پوست کنده و خرد کنید تا 2 پیمانه شود.
فر را روی 200 درجه سانتی‮گراد گرم کنید. در کاسه‮ای بزرگ، خرمالو، تخم مرغ، کره، شیر و وانیل را ترکیب کنید.
در کاسه‮ای دیگر آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و ادویه ها را مخلوط کنید.
مواد خشک را در 3 مرحله به مواد تر اضافه کنید و در هر مرحله مواد را کاملاً هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
گردو را اضافه کنید.
در ظرف شیشه‮ ای مربع شکلی که به آن کره مالیدید، کیک را فر 002 درجه سانتی‮گراد بپزید (حدود 05 دقیقه).
روی کیک مقداری خامه زده شده  قرار داده و سرو کنید.

کیک خرمالو | طرز تهیه کیک خرمالو
نکات تکمیلی در مورد کیک خرمالو

کیک خرمالو جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
کیک خرمالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کیک خرمالو ، طرز تهیه کیک خرمالو