پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
طرز تهیه ترشی زنجبیل
زنجفیل تازه 450 گرم
سرکه سفید 2 پیمانه
شکر دانه ریز ¾ پیمانه
نمک 1 قاشق غذاخوری
زنجفیل ها را بشورید و پوستش را بمالید تا کاملا سطح آن تمیز شود.
آن ها را نازک به اندازه دلخواه تان برش دهید. می توانید از پوست کن برای برش دادن زنجفیل ها استفاده کنید.
رویشان نمک بپاشید.
در یک ظرف شیشهای مقاوم در برابر حرارت به مدت 1 ساعت بگذارید بماند.
زنجفیلهای آغشته به نمک را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید.
سرکه و شکر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید.
زنجفیل ها را با سرکه جوش آمده مخلوط کنید.
زنجفیل ها به رنگ صورتی در می آید. در این صورت ترشی شما آماده است.
درب ظرف شیشهای آن را با سلفون کاملا بپوشانید و بعد از خنک شدن کامل آن، درون یخچال بگذارید.
نکته
گرچه طرز تهیه این ترشی آسان است اما 1 ساعت زمان استراحت برای زنجفیلهایی که نمکپاش کردهاید نیاز دارید.
برای 6 ماه ترشی زنجفیل را می توانید در یخچال نگه دارید.
ترشی زنجبیل جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
ترشی زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست