جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
طرز تهیه ترشی زنجبیل
زنجفیل تازه 450 گرم
سرکه سفید 2 پیمانه
شکر دانه ریز ¾ پیمانه
نمک 1 قاشق غذاخوری
زنجفیل ها را بشورید و پوستش را بمالید تا کاملا سطح آن تمیز شود.
آن ها را نازک به اندازه دلخواه تان برش دهید. می توانید از پوست کن برای برش دادن زنجفیل ها استفاده کنید.
رویشان نمک بپاشید.
در یک ظرف شیشهای مقاوم در برابر حرارت به مدت 1 ساعت بگذارید بماند.
زنجفیلهای آغشته به نمک را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید.
سرکه و شکر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید.
زنجفیل ها را با سرکه جوش آمده مخلوط کنید.
زنجفیل ها به رنگ صورتی در می آید. در این صورت ترشی شما آماده است.
درب ظرف شیشهای آن را با سلفون کاملا بپوشانید و بعد از خنک شدن کامل آن، درون یخچال بگذارید.
نکته
گرچه طرز تهیه این ترشی آسان است اما 1 ساعت زمان استراحت برای زنجفیلهایی که نمکپاش کردهاید نیاز دارید.
برای 6 ماه ترشی زنجفیل را می توانید در یخچال نگه دارید.
ترشی زنجبیل جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
ترشی زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل وزارت بهداشت
خودرو دلار ارز قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران کتاب مهران مدیری تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی جنگ اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه انگلیس
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان تسلا فیلترینگ ناسا تبلیغات ایلان ماسک اپل
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن