چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه نان پنیری (cheesy bread)


 مواد لازم نان پنیری (cheesy bread)

پنیر موتزارلا خرد شده  250 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
پنیر چدار خرد شده 450 گرم
سس مایونز  ½1 پیمانه
ساور کریم  2 قاشق سوپ خوری
سیر ریز شده  3 یا 4 حبه
کره  ½1 پیمانه
نان باگت فرانسوی بزرگ  2 عدد
 
 

طرز تهیه نان پنیری (cheesy bread)
 
طرز تهیه نان پنیری (cheesy bread)
در ابتدا پنیرها و پیازها را درون کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کرده، سپس با ساور کریم و مایونز به هم بزنید. کره و سیر را درون کاسه ای دیگر با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. مخلوط کره را به مخلوط پنیر اضافه کنید.
فر را از قبل گرم کنید. پس از آن نان باگت را به صورت افقی برش دهید و به طرف پوسته سخت نان بخوابانید. مخلوط پنیر را بر روی نان پخش کنید و حدود 3 تا 5 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای رنگ شود.
نان را از فر خارج کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا آماده سرو شود و بتوانید در دستان تان بگیرید. در آخر با چاقوی نان، نانهای پنیری را به برش های 3 سانتی تقسیم کرده و میل کنید.
 

طرز تهیه نان پنیری (cheesy bread)
نکات تکمیلی در مورد نان پنیری

نان پنیری جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
نان پنیری را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نان پنیری (cheesy bread)