یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

خورش آلبالو | طرز تهیه خورش آلبالو


مواد لازم برای خورش آلبالو
 
200 گرم آلبالو بدون هسته
2 ق س شکر
250 گرم گوشت چرخ کرده
مقداری کره
1 عدد پیاز
3 ق م سبزی تازه معطر
(جعفری، نعناع و ریحان)
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
60 گرم لواشک آلبالو
مقداری خلال پسته برای تزئین
 

خورش آلبالو | طرز تهیه خورش آلبالو
 
 
طرز تهیه خورش آلبالو
 
آلبالوهای بدون هسته را در قابلمه ای با شکر مخلوط کرده، روی حرارت بگذارید تا یکی، دو جوش بزند و آلبالوها کمی شیرین شوند، بعد از روی حرارت بردارید. 
 
پیاز را پوست کنده و رنده کنید. گوشت چرخ کرده را همراه پیاز مخلوط کرده و ورز دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
 
به مایه گوشت سبزی های معطر ریز خرد شده را افزوده و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید و ورز دهید. از مایه گوشتی به اندازه یک گیلاس برداشته و در کف دست قلقلی کنید.
 
کوفته قلقلی ها را در روغن سرخ کنید.
 
در این فاصله لواشک ها را خوب در آب جوش حل کرده و صاف کنید. چند بار از صافی رد کنید تا همه تکه های لواشک ها در آب جوش حل شده و به شکل سس درآید. حالا این سس را به قابلمه ای که کوفته ها را در آن سرخ کردید اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد.
 
آلبالوهای شیرین شده را از صافی رد کنید. آب آنها را به قابلمه خورش اضافه کرده و دانه های آلبالو را با مقداری کره تفت دهید و بعد به مواد اضافه کنید.بعد از حدود 10ـ8 دقیقه که خورش جوشید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال های پسته تزئین کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش آلبالو

خورش آلبالو جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش آلبالو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

خورش آلبالو ، طرز تهیه خورش آلبالو